В Обухові депутати відмовляються приймати евакуйованих з Китаю українців

14 лютого 2020, 22:58оновлено 15 лютого 2020, 01:44
Політики вважають, що в регіоні відсутній захист від коронавіруса.
Депутати злякалися коронавіруса / Фото: Facebook/Обухівська районна рада
Депутати злякалися коронавіруса / Фото: Facebook/Обухівська районна рада

Депутати Обухівської районної ради оприлюднили звернення до президента України Володимира Зеленського, в якому попросили не розміщувати у медичних та профілактичних закладах району українців, яких евакуювали з китайської провінції Хубей.

"Районна рада вирішила звернутися до президента України Володимира Зеленського щодо недопущення розміщення евакуйованих громадян України з міста Ухань провінції Хубей, Китай) в непристосованих для тимчасової ізоляції потенційно інфікованих закладах, тим самим виключити додаткові ризики для місцевого населення", — йдеться у зверненні на сторінці Обухівської райради в Facebook.

Депутати стверджують, що є ризик проникнення і розповсюдження коронавіруса COVID-19 на територіях Обухівського району". Причину вони вбачають у тому, що в районі відсутні спеціалізовані заклади охорони здоров'я, що призначені для тимчасової ізоляції інфікованих. Політики стверджують, що є істотний ризик для місцевого населення заразитися коронавірусом.

відео дня
В Обухові депутати відмовляються приймати евакуйованих з Китаю українців

Як раніше повідомлялося, у компанії Нова Пошта Інтернешнл розповіли про те, що не планують припиняти доставку відправлень з Китаю, однак доставка відправлень з України в Китай може затримуватися з вини китайської сторони.

Нагадаємо, в Укрпошті розповіли про затримки посилок AliExpress з Китаю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти