Microsoft поставила крапку в питанні виходу ігор Bethesda на PS5

12 березня 2021, 14:08оновлено 24 березня 2021, 14:29
Глава Xbox підтвердив, що велика частина прийдешніх релізів Bethesda стануть ексклюзивами платформ Microsoft – вони будуть там, де є Xbox Game Pass.
xbox
Майбутні ігри Bethesda не вийдуть на PS5 / Microsoft

Через півроку спекуляцій, витоків і чуток, глава Xbox Філ Спенсер нарешті підтвердив, що велика частина майбутніх релізів Bethesda стануть ексклюзивами платформ Microsoft – вони будуть там, де є Xbox Game Pass.

Однак, деякі проєкти все ж заглянуть на інші платформи – зокрема, через колишні домовленості з іншими платформотримачами, які були укладені до придбання Bethesda.

Говорячи простою мовою:

  • Нові ігри Bethesda будуть виходити ексклюзивно на тих платформах, де є підписка Xbox Game Pass (консолі Xbox і ПК);
  • Проєкт на кшталт Deathloop і Ghostwire: Tokyo, домовленості на які були укладені до придбання Bethesda Microsoft'ом, залишаться тимчасовими консольними ексклюзивами PS5;
  • Microsoft продовжить підтримку вже випущених ігор на зразок Fallout 76 і The Elder Scrolls Online на чужих системах.

"Однак, користувачам Xbox я хочу донести, що вся ця угода почалася для випуску довгоочікуваних ексклюзивних ігор на платформах, де існує Xbox Game Pass. І це наша мета. Це корінь нашого партнерства", – додав Філ Спенсер, глава Xbox.

Нагадаємо, що зараз Bethesda активно працює над науково-фантастичною рольовою грою Starfield, яка, як очікується, вийде до TES 6. Втім, про саму гру практично нічого невідомо. Це перша нова інтелектуальна власність компанії за останні 25 років і її дебют в жанрі космічної наукової фантастики.

Відомо, що вона створюється для систем наступного покоління і буде одночасно схожа і не схожа на звичні всім RPG від Bethesda. Швидше за все, це буде останній проєкт Bethesda, який загляне на консолі сімейства PlayStation.

Раніше Інсайдер Тайлер Маквікер розповів, коли чекати The Elder Scrolls VI та Fallout 5.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти