Нова гра від творців Fallout і TES може вийти вже в цьому році

24 лютого 2021, 17:41оновлено 24 березня 2021, 18:01
Глава Bethesda Тодд Говард раніше підкреслив, що Starfield представить новий підхід до наукової фантастики.
Нова гра від творців Fallout і TES може вийти вже в цьому році
Вихід Starfield намічений на цей рік / Bethesda

Днями ми повідомляли, що Microsoft має намір провести спеціальне шоу з приводу спільного майбутнього з Bethesda, в рамках якої компанії розкажуть, як вони будуть співіснувати та чого варто очікувати шанувальникам.

За словами авторитетного інсайдера під ніком NateDrake, що спеціалізується на новинах зі стану Bethesda, в рамках презентації відбудеться прем'єра нового трейлера науково-фантастичною рольовою грою Starfield, яка вперше була представлена у 2018-му.

Крім того, у творців The Elder Scrolls і Fallout великі надії на вихід Starfield вже в цьому році, попри відсутність будь-якої інформації про проєкт. Нібито обговорення релізу гри велося ще кілька місяців тому, проте пандемія COVID-19 могла скорегувати плани розробників. Bethesda оцінює всі ризики, тому готова піти на перенесення, якщо того зажадає якість продукту.

Про саму гру, зокрема, практично нічого невідомо. Це перша нова інтелектуальна власність компанії за останні 25 років і її дебют в жанрі космічної наукової фантастики. Відомо, що вона створюється для систем наступного покоління і буде одночасно схожа і не схожа на звичні всім RPG від Bethesda.

Starfield трейлер

Тим часом в сервісі Epic Games Store безплатно роздають відмінний шутер, Rage 2 від id Software і Bethesda, в якому гравців чекає випалена катастрофою пустка, повна мутантів і вороже налаштованих людей.

Також разом з Rage 2 користувачі EGS можуть забрати перегонову аркаду Absolute Drift – досить старий проєкт, який вийшов ще 5 років тому в Steam, але з "дуже позитивними" відгуками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти