Bethesda офіційно стала частиною Microsoft – коротко про головне

10 березня 2021, 12:19
Після серії привітань у своєму зверненні Microsoft підкреслила, що деякі прийдешні ігри Bethesda будуть ексклюзивами екосистеми Xbox і ПК.
Bethesda
Bethesda – тепер частина Microsoft / Fallout 4

Виконавчий віцепрезидент ігрового підрозділу Microsoft Філ Спенсер офіційно оголосив про закриття угоди з придбання ZeniMax Media, батьківської компанії Bethesda Softworks.

Всі формальності дотримані й компанія може почати роботу зі створення нових тайтлів. Наголошується, що Bethesda збереже творчу свободу, а можливості Microsoft допоможуть зробити її Ігри масштабнішими та залучити нову аудиторію.

На що роблять акцент у пресрелізі об'єднання:

  • Всі нові тайтли Bethesda з першого дня будуть в Game Pass;
  • Деякі нові ігри будуть ексклюзивами Xbox і ПК;
  • Бібліотека Game Pass розшириться на цьому тижні;
  • Bethesda не планує поки змінювати внутрішню стратегію.

Філ Спенсер також зазначив, що консолі сімейства Xbox, ПК і підписка Game Pass – найкращий варіант для знайомства з проєктами Bethesda, в тому числі з майбутніми, які будуть доступні ексклюзивно на Xbox і ПК. До того ж пізніше цього тижня відбудеться спеціальний захід, де обидві компанії вже більш детально розкажуть, що цей союз означатиме для геймерів. Скоріш за все, захід відбудеться вже у цей четвер.

Конференції Xbox і Bethesda пройдуть окремо один від одного, але Microsoft, можливо, буде просувати обидва шоу під прапором Xbox. Про те, чи розкриють подробиці про потенційну ексклюзивність ігор ZeniMax для Xbox, поки невідомо.

Нагадаємо, що у цей час Bethesda активно працює над науково-фантастичною рольовою грою Starfield, яка, як очікується, вийде до TES 6. Про саму гру, до слова, практично нічого невідомо. Це перша нова інтелектуальна власність компанії за останні 25 років і її дебют в жанрі космічної наукової фантастики. Відомо, що вона створюється для систем наступного покоління і буде одночасно схожа і не схожа на звичні всім RPG від Bethesda.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти