iPhone 13 у всій красі – з'явилися зображення нового телефону Apple

19 березня 2021, 18:36
Прем'єра нової лінійки телефонів Apple очікується у вересні.iPhone 13
Логотип Apple
iPhone 13 у всій красі / Apple

У Мережі з'явилися якісні зображення iPhone 13, який показує можливий дизайн нового телефону Apple. Зображення зроблено на основі всієї доступної на цю мить інформації про наступний смартфон лінійки iPhone

На думку інсайдерів, Apple не відмовиться від знаменитого вирізу у верхній частині екрану, але зробить "чубок" меншим за площею, а рамки навколо екрану стануть ще вужче.

Творці рендера вважають, що нові Айфони вперше отримають ProMotion-дисплей з адаптивною частотою оновлення до 120 Гц, ультраширококутну камеру з діафрагмою f/1,8 m, а також підтримку Always-On Display (завжди включений екран) з зображенням корисної інформації на заблокованому екрані.

відео дня

Очікується, що iPhone 13 буде використовувати новітню технологію D-ToF (Direct ToF), яка замінить Face ID і зменшить розмір простору, необхідного для системи розпізнавання користувачів по особах. Крім того, наступні смартфони лінійки iPhone будуть володіти більш досконалими камерами – наприклад, надширококутна камера зможе краще знімати в темряві. В оновленні також з'являться режими астрофотографії та портретного відеознімання.

Якщо чутка вірні, то 23 березня у компанії Apple намічена презентація, на якій повинні показати навушники AirPods 3, iPad mini 6 і 12,9-дюймовий iPad Pro. Прем'єра ж нової лінійки iPhone повинна відбутися у вересні.

iPhone 13 у всій красі – з'явилися зображення нового телефону Apple
iPhone 13 у всій красі / Mydrivers

Кількома тижнями раніше бренд Anker випустив зовнішній акумулятор з магнітним кріпленням для лінійки смартфонів iPhone 12. Гаджет називається Anker PowerCore Magnetic 5K Wireless Power Bank і його можна примагнітити до спинки останніх Айфонів і використовувати в якості портативного бездротового зарядного пристрою.

Що стосується iPhone 12 і старшої моделі 12 Pro – батареї вистачить на те, щоб поповнити заряд з 0% до 95%, а флагманський iPhone 12 Pro Max вийде зарядити тільки до 75%. Ще один важливий момент, сертифіковані Apple бездротові зарядки можуть видавати до 15 Вт, в той час, як потужність живлення Anker PowerCore становить всього 5 Вт.

З чуток, подібний аксесуар готує і компанія Apple – він нібито видаватиме 15 Вт, але коли з'явиться у продажу, невідомо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти