Бренд Anker випередив Apple і випустив магнітний пауербанк для iPhone 12

25 лютого 2021, 12:35
Щоправда, він не має сертифікації MagSafe і тому видає тільки 5 Вт. Попередні замовлення на пристрій вже відкриті.
Бренд Anker випередив Apple і випустив магнітний пауербанк для iPhone 12
Anker презентувала 40-доларовий MagSafe-акумулятор для iPhone 12 / Amazon

Без гучних презентацій і прес-релізів, знаменитий виробник аксесуарів Anker випустив зовнішній акумулятор з магнітним кріпленням для лінійки смартфонів iPhone 12.

Гаджет називається Anker PowerCore Magnetic 5K Wireless Power Bank і його можна примагнітити до спинки останніх Айфонів і використовувати в якості портативного бездротового зарядного пристрою.

Вперше пристрій показали ще в рамках міжнародної виставки CES 2021. Тепер воно стало доступно для попереднього замовлення. Новинка має досить скромний акумулятор місткістю 5000 мАг, але це пояснюється невеликими габаритами та вагою 131.5 г.

відео дня

Що стосується iPhone 12 і старшої моделі 12 Pro – батареї вистачить на те, щоб поповнити заряд з 0% до 95%, а флагманський iPhone 12 Pro Max вийде зарядити тільки до 75%. Ще один важливий момент, сертифіковані Apple бездротові зарядки можуть видавати до 15 Вт, в той час, як потужність живлення Anker PowerCore становить всього 5 Вт.

Ціна пристрою за попереднім замовленням становить 39,99 долара (~1199 грн). Постачання стартують на початку березня. З чуток, подібний аксесуар готує і компанія Apple - він нібито видаватиме 15 Вт, але коли з'явиться у продажу, невідомо.

Раніше цього року китайський виробник Meizu випустив копію AirPods Pro за приємною ціною. Окрім дизайну, що нагадує навушники від Apple, Meizu Pop Pro пропонують автономність до 20 годин і просунуту систему шумозаглушення.

Навушники оснащені 10-мм динаміками та забезпечують до шести з половиною годин музики або до чотирьох з включеним шумодавом. Загальний час автономної роботи з урахуванням підзарядок від кейса становить 20 годин. Також Meizu Pop Pro отримала функцію швидкого сполучення зі смартфонами після вилучення пристрою з зарядного кейса, сенсорне управління і підключення в один клац.

Купити Meizu Pop Pro можна на різних торгових майданчиках по типу AliExpress від 2100 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти