Інсайдери розкрили головні особливості iPhone 13

15 лютого 2021, 15:09оновлено 24 березня 2021, 18:15
Джерела повідомляють, що в новому Айфоне з'явиться режим Always-On-Display, а частоту оновлення нарешті підвищать до 120 Гц.
Інсайдери розкрили головні особливості iPhone 13
Візуалізація від EverythingApplePro / iPhone 13

YouTube-канал EverythingApplePro та Інсайдер Макс Вайнбах опублікували відео з новими витоками майбутнього iPhone 13. Джерела повідомляють, що новий Айфон отримає функцію завжди включеного екрана – аналог Always-On Display, який реалізований в деяких смартфонах на Андроїд.

Першим гаджетом від Apple з підтримкою Always-On Display став годинник Apple Watch Series 5, А тепер цю функцію перенесуть і у флагмани. На заблокованому екрані будуть постійно показуватися час і дата, а також надходять іконки різних повідомлень.

Також нові Айфони отримають TPO-дисплей з частотою оновлення від 1 до 120 Гц – при цьому, виріз у верхній частині екрану iPhone 13 повинен стати менше. Повідомляється, що швидкість оновлення самої картинки буде змінюватися в залежності від сценаріїв використання, наприклад, при читанні або зображенні статичного зображення вона знизиться, а в іграх і відео – підвищиться. Це дозволить забезпечити кращу автономність, зберігши комфортний рівень перегляду медіаконтенту.

Крім того, Макс Вайнбах підтвердив дані інших інсайдерів і аналітиків, повторивши, що iPhone 13 буде володіти більш досконалими камерами. Зокрема, надширококутна камера зможе краще знімати в темряві. Передбачається, що в оновленні з'явиться режим астрофотографії та режим портретного відеознімання.

Головні особливості iPhone 13

Раніше аналітик Мін-Чі Куо повідомив, що Apple владнає всі проблеми з постачання і повернеться до колишнього графіку випуску айфонів, а тому проведе традиційну презентацію у вересні, а не в жовтні, як у 2020-му році.

При цьому, за даними Bloomberg, компанія може назвати нову серію смартфонів не iPhone 13, а iPhone 12S.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти