Україну заморозить до -3°: синоптик попередив про атаку арктичного холоду

5 вересня 2022, 05:20
В Україні можливі заморозки як на поверхні грунту, так і місцями в повітрі, не виключив Ігор Кібальчич.
заморозки
/ lenta-ua.net

В Україні найближчим часом переважатиме холодна погода і лише на крайньому заході України та на Закарпатті температурний фон відповідатиме нормі, розповів синоптик, кандидат географічних наук Ігор Кібальчич.

Як пише він у матеріалі на Meteoprog, погоду в Україні визначатиме стійкі північно-західні потоки, які принесуть холодну повітряну масу арктичного походження.

Він не виключив, що в першій половині нового тижня в північних областях і на Поліссі можливі заморозки в нічний час як на поверхні грунту, так і місцями в повітрі. Однак, ближче до вихідних, температура поступово підвищиться в більшості областей України.

За прогнозом синоптика, температура вночі становитиме +3 ... +12 °С, на півдні до +16 °С (у північних і північно-західних областях на поверхні грунту, місцями в повітрі заморозки до -3 °С). Вдень максимальна температура становитиме +16...+21 °C, на півдні України місцями +26 ... + 28 °C.

Україну заморозить до -3°: синоптик попередив про атаку арктичного холоду

Нагадаємо, раніше про погоду в Україні у вересні 2022 року розповів народний синоптик Володимир Деркач. За його даними, початок осені в Україні буде досить теплим і порадує комфортною погодою.

Разом з тим він не виключив, що початок осені відзначатиметься частою зміною погоди.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти