Мороз увірветься з 1 грудня: прогноз погоди в Україні на зиму

10 листопада 2023, 05:50оновлено 14 листопада 2023, 02:43
Синоптики прогнозують, що ця зима буде досить сухою і опадів практично не очікується.
погода, зима
Прогноз погоди в Україні на зиму 2023-2024 / фото: depositphotos.com/ua

Погода в Україні взимку 2023-2024 роком буде холоднішою, ніж в минулому сезоні. По-справжньому зимова погода почнеться 1-го грудня. Про це повідомляє wisemeteo.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Потужна буря накрила Україну: як довго буде "трусити" геомагнітний шторм.

Очікується, що середня температура взимку буде близько 0 градусів. З 1 грудня середня температура повітря стане нижчою - 2 градуси морозу.

відео дня

Погода в Україні на грудень 2023

Очікується, що грудень в Україні буде теплішим, ніж у 2022 році. Середня температура повітря буде на рівні -1 градуса. Однак на початку місяця температура коливатиметься на рівні -4.

6 грудня буде найтепліше. У цей день температура повітря підвищиться до 5 градусів тепла. Повідомляється, що в грудні опадів практично не буде.

погода на грудень
Прогноз погоди в Україні на грудень 2023 року / фото: wisemeteo

Погода в Україні на січень 2024

Цього місяця очікується потепління. Середня температура повітря буде коливатися на рівні 0 градусів. Згідно з прогнозом, найтепліше буде 11 січня. У цей день температура повітря підвищиться до 8 градусів тепла.

Очікується, що 7 січня буде найхолодніше. У цей день температура опуститься до -6 градусів. У січні 2024 року синоптики також не прогнозують велику кількість опадів.

погода на січень
Прогноз погоди в Україні на січень 2024 року / фото: wisemeteo

Погода в Україні на лютий 2024

Лютий 2024 року в Україні буде прохолодним. Водночас температура буде на 1 градус теплішою, ніж минулого року. Очікується, що середня температура повітря буде близько 0 градусів.

Синоптики стверджують, що "мокрих" днів у лютому не буде. У цьому місяці очікується практично повна відсутність опадів.

погода на лютий
Прогноз погоди в Україні на лютий 2024 року / фото: wisemeteo

Якою може бути погода в Україні взимку

Метеорологиня Вазіра Мартазінова розповіла, якою може бути погода на Новий рік 2024. Листопад і грудень особливо не відрізнятимуться від торішніх. За її словами, січень 2024 року в Україні буде малосніжним, опадів практично не буде.

Синоптикиня Наталія Птуха також розповіла, що цієї зими буде менше холодів та інші "сюрпризи". Температура повітря взимку буде вищою за норму. А сам період холодів буде коротшим.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти