StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка популярного серіалу застрелив матір і планував замах на Джастіна Трюдо

18 червня 2022, 00:28
Актор визнаний винним, йому загрожує довічне ув'язнення.
Зірка популярного серіалу застрелив матір і планував замах на Джастіна Трюдо
Райан Грентем з серіалу Рівердейл вбив свою матір і планував замах на Трюдо / imdb.com

Канадський актор Райан Грентем, який отримав популярність завдяки ролям в серіалах Рівердейл і надприродне, а також фільмах Воображаріум доктора Парнаса і Щоденник Слабака, був визнаний винним у скоєнні вбивства другого ступеня. Про це повідомляє CBC.

24-річний Грентем застрелив свою матір, 64-річну Барбару Уайт, в потилицю, коли та грала на фортепіано. На наступний день актор взяв з собою три пістолети, 12 коктейлів Молотова та іншу амуніцію, сів в автомобіль і відправився в Оттаву, де планував убити прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

По дорозі до котеджу Рідо Грентем передумав вбивати політика, і вирішив вчинити акт масового публічного насильства з подальшим самогубством. Однак і цей план він не втілив в життя. Замість цього він здався поліції Ванкувера.

відео дня

У суді демонструвалося відео, яке актор зняв через годину після вбивства матері - на ньому було знято тіло Уайт, а також зізнання Грентема. Вищий суд Британської Колумбії визнав актора винним у вбивстві другого ступеня, що передбачає покарання у вигляді довічного терміну ув'язнення у в'язниці. Прохання про умовно-дострокове звільнення він зможе подати не раніше ніж через 17-18 років після оголошення вироку.

Серед ймовірних причин скоєння Грентемом вбивства називають клінічну депресію актора. У звітах судового психіатра говориться, що Райан Грентем убив свою матір, щоб уберегти її від видовища тих злочинів, які він планував вчинити.

читайте також"Організм буквально здає": українська співачка розповіла про термінову госпіталізацію

Раніше 56-річна модель Сінді Кроуфорд блиснула ідеально підтягнутими ніжками в міні-шортах під час відпочинку у Французькій Рив'єрі.

Українська співачка Тіна Кароль вшанувала пам'ять покійного чоловіка Євгена Огіра у чотирнадцяту річницю їхнього весілля зворушливим кадром з сімейного архіву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти