StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Будиночку на щастя" змінила ім'я та розкрила причину цього рішення

14 листопада 2023, 17:53
277
Ім'я Віталіни Біблів стало свідченням міцності її характеру та особистих переконань.
Віталіна Біблів
Віталіна Біблів розповіла, чому змінила ім'я / колаж: Главред, фото: instagram.com/vitalinabibliv

Українська акторка, Заслужена артистка України Віталіна Біблів чітку проукраїнську позицію мала вже в юнацтві, яке припало на період СРСР. Свою національну ідентичність вона усвідомила досить рано, що зіграло важливу роль в її кар'єрі.

В інтерв'ю для oboz.ua акторка розповіла, що ім'я, під яким її знає вся країна, насправді вона отримала не при народженні - вона змінила його в 16 років.

Біблів поділилася історією про те, як батьки обирали для неї ім'я: "Родичі вирішували, як мене назвати, колективно. У батьків картуз накидали варіанти. Я могла бути Ларисою, Ніною. А мій брат тоді закохався в дитячому садочку у дівчинку, яку звали Віталіна. Ну, написали і це. Його і витягли". Однак, коли тато пішов записувати ім'я дівчинки, його переконали, що такого імені не існує. Тому в документах акторки до 16-ти років значилося "Віта".

відео дня

Що ж стосується її прізвища, то і тут зіграла роль політика партії - прізвище "Біблів" не підходило для дівчинки. "Коли прийшов час отримувати паспорт, пішла і змінила свідоцтво про народження, де вписала своє ім'я – Віталіна. І прізвище – Біблів, бо була записана Бібліва. Що тут скажеш, Радянський Союз: жіночі прізвища мають закінчуватися на "а". Правда, смішно? І мені – ні. Я всю ту дурість виправила, і від 16 років – Віталіна Біблів", - розповіла артистка.

Тепер дані акторки пишуться на український манер, саме так, як подобається їй, не "Віта Бібліва", а "Віталіна Біблів".

Раніше українська співачка Камалія відверто розповіла про стосунки з ексчоловіком, британо-українським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, після розлучення.

Також блогер-пліткар Беспалов розкрив подробиці повернення Олега Винника на сцену - співак через безгрошів'я готується до європейського туру, який буде розрахований на "біженок-вовчиць".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти