StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Камалія відверто розповіла про стосунки з ексчоловіком після розлучення

13 листопада 2023, 15:35
Вже більше півроку Камалія і Мохаммад Захур не пара, але багато хто до цих пір не вірить, що їх сім'я розпалася.
Камалія, Мохаммад Захур
Розлучення Камалії та Мохаммада Захура - співачка розкрила подробиці відносин / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Українська співачка і модель Камалія у квітні повідомила, що розлучається зі своїм чоловіком, британо-українським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, після 20 років шлюбу. Пара не розкриває подробиці розриву і часто з'являється разом на світських заходах, через що багато хто вважав розставання співачки з чоловіком гучним піар-ходом.

Проте Камалія і Захур дійсно не разом. Принаймні не як чоловік і дружина. Про це розповіла сама співачка в інтерв'ю "Ближче до зірок".

Вона зазначила, що підтримує активне спілкування з чоловіком завдяки їхнім спільним дітям - 10-річним близнючкам Мірабеллі та Арабеллі. Дівчатка живуть на дві країни, Україну і Великобританію, та відчувають потребу в контакті з обома батьками.

відео дня

"Захур з дітьми (від попереднього шлюбу – прим. редактора) живе у Лондоні. Приїжджає, коли діти приїжджають. Ось влітку вони були. Ми з дітьми (Мірабеллою і Арабеллою – прим. редактора) їздимо, кудись їх возимо, звісно, і відпочивати. Вони хочуть бути разом з батьками", - розповідає Камалія.

Також співачка зазначила, що залишається бізнес-партнерами з Мохаммадом Захуром - навіть після розлучення вони продовжують співпрацювати в численних спільних проєктах.

Раніше українська ведуча і громадська діячка Катя Осадча розповіла про усиновлення, яке вона планувала з чоловіком Юрієм Горбуновим на початку повномасштабної війни в Україні.

Також дружина українського співака, переможця проєктів Голос. Діти і Голос країни, Романа Сасанчина в сльозах відверто розповіла про проблеми в шлюбі з артистом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти