StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жив самітником: друг Білоножко розповів про останні роки життя співака

10 січня 2024, 19:38
6408
Навіть туга за сценою не переконала Віталія Білоножка відмовитися від рішення, яке він прийняв багато років тому.
Помер Віталій Білоножко
Помер Віталій Білоножко - якими були останні роки життя співака / колаж: Главред, фото: facebook.com/vitaliy.bilonozhko

Народний артист України Віталій Білоножко помер 9 січня. Для шанувальників його рідкісного співочого таланту ця новина стала справжнім шоком, а близькі розуміли, що кінець артиста близько.

Востаннє Віталій Васильович виходив на сцену у 2019 році. Після цього він прийняв рішення жити відлюдником, і не залишав територію свого заміського будинку під Києвом.

Про це в інтерв'ю виданню Oboz.ua повідомив композитор Олександр Злотник - близький друг, сусід і кум артиста. "Я не бачу йому заміни. Такого другого співака, як він, немає. От зараз думаю: хто б так міг замість нього заспівати мої пісні? Є твори, які може гарно виконати Зібров, Бобул чи хтось з молодих виконавців. А є пісні, які міг заспівати тільки Віталій", - з сумом згадує артиста він.

відео дня

Також Злотник зазначає, що події останніх років в Україні та світі могли зломити дух Білоножка. "Останні роки він практично не виходив за межі свого двору. Війна, ковід – це все його зламало, як мені здається. ... Під час пандемії вирішив, що чим менше спілкуватиметься з людьми, тим краще. ... Заховав себе на своїй території – і все. Мені вдалося витягти його влітку в клініку. І мені, і йому робили оздоровчі крапельниці. Але надалі він відмовився лікуватися. І от тепер серце не витримало", - розповідає композитор.

Він зазначає, що близькі Віталія Васильовича, дружина та діти, не підтримували його спосіб життя, вмовляли вийти в світ, повернутися до творчості, за якою він так сумував, але співак був категоричним у своєму рішенні.

Раніше стало відомо, від чого помер Віталій Білоножко. Про це розповіла вдова артиста, співачка Світлана Білоножко. Останні дні він провів у лікарні, проте лікарі не змогли врятувати життя Віталію Васильовичу.

Між тим співак до останнього підтримував зв'язок з шанувальниками. Його соціальні мережі відкрили громадськості, про що говорив у свої останні дні покійний Білоножко. Відзначається, що слова артиста були просякнуті передчуттями близького кінця.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти