StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Передчував смерть: про що говорив у свої останні дні покійний Віталій Білоножко

9 січня 2024, 18:10
27781
Білоножко щиро сумував за минулим, а також тужив за матір'ю.
Помер Віталій Білоножко
Помер Віталій Білоножко - артист передчував неминучий кінець / колаж: Главред, фото: pexels.com, facebook.com/vitaliy.bilonozhko

Ледве Україна оговталася після смерті Ніни Матвієнко, вітчизняна сцена зазнала нової втрати - в 71 рік помер український співак, композитор і засновник Міжнародного фестивалю сімейної творчості "Мелодія двох сердець" Віталій Білоножко.

Рідні та близькі артиста занурені в глибоку скорботу через його раптову втрату. Однак сам Віталій Васильович, схоже, передчував, що дні його добігають кінця.

Під кінець 2023 року на його сторінці в Facebook стали з'являтися глибокі роздуми автора, щедро присмачені песимізмом, ностальгією і надією на зустріч з тими, кого давно немає поруч. Не один раз Білоножко згадував покійних батьків, особливо матір. Співак радів, що вона не бачить того жаху, який діється в країні, і запевняв її, що зберігає про неї пам'ять.

відео дня

31-го грудня, напередодні Нового року, Віталій Білоножко зізнався, що мріє повернутися до творчості, і побажав гаряче коханій країні перемоги і світлого майбутнього без участі в ньому сумнівних сусідів.

Останні слова Віталія Білоножка
Останні слова Віталія Білоножка / колаж: Главред, фото: facebook.com/vitaliy.bilonozhko
Останні слова Віталія Білоножка
Останні слова Віталія Білоножка / facebook.com/vitaliy.bilonozhko

1 січня артист змінив фотографію профілю на чорно-білий знімок, які зазвичай обирають для надгробних каменів. На ньому молодий Білоножко сидить з цигаркою і задумливо дивиться вдалину.

Віталій Білоножко в молодості
Віталій Білоножко в молодості / facebook.com/vitaliy.bilonozhko

Раніше стало відомо про смерть головного героя фільму "Максим Оса і золото Песиголовця", актора Василя Кухарського. 42-річний артист отримав важке поранення на фронті.

Також Перший український театр для дітей та юнацтва повідомив про смерть української зірки фільму "Д'артаньян і три мушкетери", актора Сергія Кустова.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти