StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Жінки такі непостійні": Кошовий оцінив відхід Кравець з "Кварталу 95"

9 червня 2023, 14:32
Керівник "Квартала 95" Євген Кошовий прокоментував рішення Олени Кравець піти з "Вечірнього кварталу" і озвучив свою реакцію на це.
Кравець, Кошовий
Євген Кошовий озвучив свою реакцію на відхід Олени Кравець з "Кварталу 95" / колаж Главред, фото УНІАН

Після початку повномасштабного вторгнення Олена Кравець вирішила "зав'язати" з гумором і більше не виступає в "95 кварталі". Нинішній керівник студії Євген Кошовий розповів Славі Дьоміну все, що він думав з цього приводу.

"Вона не пішла з "Кварталу", вона сказала, що взяла паузу. Паузу і перейшла на інший телеканал. Вона відразу сказала, вона говорила з нами всіма. Можна сказати, що це було видно, що війна всіх змінила. Я думаю, що їй просто хотілося чогось іншого і все. Жінки вони такі, непостійні. Тоді не було часу ображатися, тоді було не до образ, якось так все сталося, як знаєш, належним чином. Я про це і не думав, щоб ображатися. Ми нещодавно спілкувалися, у нас нормальні стосунки, дружні, як і були, – розповів комік.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що команду Студії "Квартал-95" покинув комік і шоумен Олександр Еллерт, який працював там автором жартів. Новину він повідомив через півроку після переїзду в США.

відео дня

Також Молода дружина українського співака Віктора Павлика розкрила темні таємниці з його минулого - Катерина Репяхова прокоментувала чутки про романи артиста і його релігійні переконання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти