StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Був у секті і закрутив роман до розлучення: Репяхова заговорила про темне минуле Віктора Павлика

5 березня 2023, 14:25
Катерина вирішила поставити крапку в пересудах про її з Павликом сім'ю.
Катерина Репяхова, Віктор Павлік
Катерина Репяхова прокоментувала чутки про Віктора Павлика / instagram.com/repyahovakate

Українська блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова вирішила чесно розповісти про правдивість чуток, які крутяться навколо її пари з українським співаком Вкитором Павликом.

На своїй сторінці в Instagram вона поцікавилася у підписників, на які плітки про її сім'ю вони натикалися найчастіше. Наприклад, фанати вирішили уточнити, чи насправді Павлик ще був у шлюбі з Ларисою Созаєвою, своєю з третьою дружиною, коли почав будувати стосунки з Репяховою.

Блогерка підтвердила, що їх роман з музикантом закрутився, коли він вже пішов від дружини, але документи ще не були оформлені. "Віктор владнав питання з документами / розлученням тільки через рік після того, як пішов від колишньої дружини фактично", - розповідає Репяхова.

відео дня

Також вона відкинула чутки про те, що Віктор Павлик покинув свого сина Павла, поки той безуспішно боровся з онкологією. Катерина зазначила, що музикант віддано доглядав за сином до самої його смерті, і зараз все ще не впорався з його втратою. "Повністю все лікування, від організаційних до фінансових питань, було на Вікторі. І до останнього дня чоловік був поруч. Там багато є чого розповісти, але думаю що ніколи цього не зроблю. Скажу тільки так: Віктора можна вважати поганою людиною де завгодно, тільки не в це ситуації. До сбогодні кожну неділю він - на кладовищі", - підкреслює вона.

Також Репяхова підтвердила слух про те, що раніше музикант був сектантом. Однак поспішила відзначити, що за час їх відносин він жодного разу не відвідував ніяких релігійних організацій, до яких був прив'язаний до їх знайомства.

Репяхова прокоментувала чутки про Віктора Павлика
Катерина Репяхова прокоментувала чутки про Віктора Павлика / instagram.com/repyahovakate

Раніше Віктор Павлик показав свою 82-річну маму Олександру Григорівну - він разом із півторарічним сином Мішею відвідав її напередодні свят у рідній Теребовлі.

Також Катерина Репяхова, дружина музиканта, заткнула рот злостивцям, які підколюють подружжя через велику різницю у віці, і показала, як Віктор Павлік грає м'язами на камеру.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти