StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Одруження і діти: Позитив розповів усю правду про стосунки з Юлією Сахневич

2 травня 2024, 09:49
302
Позитив уперше розповіла про свої нові стосунки і навіть заявив, що готовий одружитися.
Позитив, Юлія Сахневич
Позитив зізнався, що готовий одружитися / колаж: Главред, фото: instagram.com/positiff/, instagram.com/juli_sakhnevych/

Український популярний співак Олексій Завгородній (Позитив) днями відкрив таємницю свого особистого життя і показав кохану - танцівницю Юлію Сахневич, з якою брав участь у шоу "Танці з зірками".

В інтерв'ю Славі Дьоміну Олексій зізнався, що він з Юлією готовий одружитися і стати батьком. Виявляється, пара разом уже понад три роки, але артист не хотів виносити своє особисте життя на публіку.

"Ми не говорили про стосунки публічно, бо відчували, що так буде краще. Як кажуть, кохання любить тишу. У мене колишні стосунки були відкритими для публіки, і я не хочу повторювати таку історію", - сказав Позитив.

Так само репер розповів про серйозність своїх намірів і як Юлія допомагає йому в скрутну хвилину.

"До шлюбу ми готові, тому що пройшли разом дуже багато. Ми завжди були поруч у найскладніші моменти. Саме Юля мені допомагає і підказує, як стати ще кращим для себе і оточуючих. Можна сказати, вона мій найкращий друг і мотиватор", - заявив Позитив.

Олексій не приховав і те, що вже готовий стати батьком. Так, співак упевнений, що питання поповнення в родині зараз актуальне.

Дивіться відео інтерв'ю Позитива:

Хто такий Позитив

Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив - український співак і композитор, автор пісень, музичний продюсер і актор. Як пише Вікіпедія, він є учасником гурту MOZGI продюсерського центру MOZGI Entertainment.

Позитив - останні новини по темі

Зазначимо, днями Позитив зробив загадкову пропозицію Мішель Андраде. Підписники Позитива припустили, що тепер варто очікувати нову спільну пісню артистів.

А також раніше Позитив опублікував фото, на якому показав, що лежить під крапельницею. На зображенні артист залишив підпис, де пожартував над новою піснею Дорофєєвої.

Читайте більше про Позитива:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти