StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зарив себе": Потап став артистом російського ретро

4 квітня 2024, 13:14оновлено 4 квітня, 15:53
Блогер Богдан Беспалов висловився про творчу діяльність Потапа, який виїхав з України.
Потап
Потап потрапив у новий скандал / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap/

Український скандальний продюсер і репер Потап виступить у Німеччині, на концерті він виконуватиме російські хіти з репертуару дуету "Потап і Настя" та гуртів "Время и стекло", "MOZGI".

Відомий блогер Богдан Беспалов на сайті ВespaLOVmedia вказав на те, що на афіші не вказано, що буде якийсь збір для ЗСУ, тобто про благодійність не йдеться.

відео дня

А вишенькою на торті стало те, що в афіші написано, що Потап - артист російського ретро.

Постер Потапа
Афіша концерту Потапа / фото: скрін bespalovmedia.com.ua/

"Олексій за роки повномасштабного вторгнення настільки закопав себе з погляду репутаційних зашкварів, що інцидент з афішею ставить жирну крапку в прозорості його проукраїнських намірів і репутації. Афіша затверджується завжди з менеджментом і самим артистом. Потап не міг не знати про презентацію себе як "артист російського ретро", - сказав Беспалов.

Богдан також зазначив, що Потап заради грошей готовий на все.

"На продюсування до нього ніхто не хоче йти, запиту на пісні від артиста в українців немає, репертуару з яким можна гастролювати теж немає. Джерел доходу майже не залишається і доведеться стягнути пояс", - сказав Беспалов.

Додамо, у своєму Instagram виконавець уже записав відео, на якому зізнався, що не узгоджував це оголошення.

"Знаю кіпіш з приводу афіші. Справедливо. Це людський фактор і я не один, хто потрапляв у такі ситуації. Ким мене тільки не називали, але тільки не так, як на цій афіші. Це була не узгоджена афіша, ми її вже виправили. Я приношу свої вибачення перед всіх, кого це обурило", - сказав Потап.

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, Заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап - останні новини по темі

Зазначимо, Мішель Андраде зізналася, що з початку повномасштабної війни зустрічалася з Потапом лише один раз, але ця зустріч справила на неї сильне враження.

А також Богдан Беспалов заявив, що Потап знайшов нове кохання. Богдан стверджує, що Каменських дружила з цією дівчиною довгий час і саме через неї шлюб артистів йде до завершення.

Читайте більше про Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти