StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Подружка Каменських: у Потапа з'явилася нова кохана - блогер

13 березня 2024, 17:01
Богдан Беспалов заявив, що у репера Потапа з'явилася нова пасія, з якою дружила Каменських.
Потап, Настя Каменських
Ймовірно, Потап знайшов нову кохану / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap/

Уже довгий час ходять чутки про крах шлюбу співачки Насті Каменських і репера Потапа. Раніше вже заявляли, що у Насті з'явився бойфренд в Іспанії, який її балує і обожнює.

Український блогер-оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов заявив, що і Потап знайшов нове кохання. Богдан стверджує, що Каменських дружила з цією дівчиною довгий час і саме через неї шлюб артистів йде до завершення.

"Настя не могла пробачити Потапу зраду з дуже-дуже близькою людиною. Потім почали запитувати люди: "А чому Настя припинила своє спілкування з Анною Андрійчук?" (це колишня дружина співака Позитива). Анна тривалий час була однією з найкращих подруг Каменських. Тепер можете скласти 2+2", - сказав Богдан на своєму каналі в YouTubе.

Також блогер заявив, що Потап просто божеволіє від Анни і не може з нею розлучитися.

"Я не знаю, в якому теплому контакті перебував Потап з Анею, але він просто божеволіє від неї. Його думки тільки про неї. Він не може її відпустити навіть на сьогоднішній день. І Настю це сильно тригерить", - зазначив Беспалов.

Дивіться відео, де Беспалов заявив, що у Потапа є нова кохана:

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Зазначимо, нещодавно Настя Каменських, яка давно вже не постить спільні з Потапом фотографії, несподівано опублікувала романтичне відео. Шанувальники відразу ж подумали, що співачка сумує за чоловіком.

А також Каменських засвітилася на червоній доріжці головної події Латинської Америки - Premio Lo Nuestro, після чого з'явилося багато розмов, що прийшла вона туди окремо від Потапа.

Читайте більше про Потапа і Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти