StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не будемо друзями": колишня протеже Потапа розповіла про дивну зустріч із ним

20 березня 2024, 23:11
Мішель Андраде зізналася, коли зрозуміла, що у спілкуванні з екснаставником стоїть жирна крапка.
Мішель Андраде, Потап
Мішель Андраде про Потапа - якою була зустріч під час війни / колаж: Главред, фото: instagram.com/mishvirmish, instagram.com/realpotap

Олексій Потапенко з 2016 по 2022 рік був музичним продюсером української співачки і ведучої Мішель Андраде. Попри те, що розлучилися вони мирно і без скандалів, колишній патрон викликає в артистки змішані почуття.

Про це Андраде розповіла в недавньому інтерв'ю для Радіо Промінь. Співачка зізналася, що з початку повномасштабної війни зустрічалася з Потапом лише один раз, але ця зустріч справила на неї сильне враження.

Так артистка зазначила, що вони зіткнулися випадково, і емоційний фон їхнього спілкування виявився складним і неоднозначним. "Мені здається, що він дуже енергетична людина. Інколи тяжко з ним говорити, якщо чесно. Я його зустріла тільки один раз після повномасштабного вторгнення, це була досить незрозуміла зустріч. Ніби було все добре, але все одно я відчуваю, що ми вже ніколи не будемо друзями. Я не буду загадувати, але просто ось так", - розповіла Мішель Андраде.

відео дня

При цьому співачка запевнила, що у неї до колишнього продюсера немає негативних почуттів. Вона завжди буде вдячною йому за досвід і допомогу в становленні.

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Раніше український співак Олексій Позитив Завгородній "проїхався" по Потапу і Насті Каменських, з якими раніше його пов'язували близька дружба та спільна творчість.

Також Потап звернувся до українців з-за кордону. Музичний продюсер записав дивну промову з філософським підтекстом про внутрішнє зростання і саморозвиток, які наблизять перемогу.

Інші новини про Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти