StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потап публічно звернувся до Насті Каменських із проханням "не облишати" його

3 квітня 2024, 03:30
2562
NK наполегливо ігнорує благання зіркового чоловіка, чим сильно заінтригувала фанатів.
Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських - артист звернувся до дружини з дивним проханням / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Уже понад рік у пресі ходять чутки про те, що шлюб українських артистів Потапа і Насті Каменських тріщить по швах. І чоловікові, і дружині вже приписують нові романи, проте вони, як все ще, наполягають, що їхній союз міцний та сповнений любові.

Втім, тривожні дзвіночки про розставання Потапа і Насті продовжують з'являтися. Так нещодавно музичний продюсер на своїй сторінці в Instagram опублікував звернення до дружини.

"Не облиш мене", - написав Олексій Потапенко з емодзі, що молиться. Також він показав фрагмент із кліпу Насті Каменських на однойменну пісню, прем'єра якого відбулася ще 22 березня.

відео дня

Примітно, що душевний порив чоловіка NK проігнорувала. Принаймні в соціальних мережах співачка зберігає мовчання. Тим часом шанувальники губляться в здогадах про те, що сталося в зірковій парі, через що співачка могла б залишити чоловіка.

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап і Настя Каменських - останні новини:

Раніше Настя Каменських у гостях у Євгена Клопотенка розповіла, чи має вона проблеми у шлюбі з Потапом. Співачка зазначила, що знає про чутки, які витають навколо її родини.

Водночас блогер Беспалов переконаний, що NK втягнула чоловіка в любовний трикутник. Він розкрив подробиці стосунків Каменських, її нового коханого та Потапа.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти