StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скандал в зоряному сімействі: 18-річна дочка Джолі і Пітта відреклася від батька

18 листопада 2023, 19:57оновлено 18 листопада 2023, 22:00
Прийомна дочка голлівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта – 18-річна Захара – поступила в коледж під прізвищем матері.
Пітт, Джолі
18-річна Захара, прийомна дочка Джолі і Пітта, тепер використовує тільки прізвище матері / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com/

Одна з прийомних дітей легендарних голлівудських акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта – 18-річна Захара-вступила до коледжу Спелман (Атланта, штат Джорджія) і вступила до жіночого товариства "Альфа Каппа Альфа". Під час своєї презентації вона назвалася Захарою Марлі Джолі, хоча раніше мала подвійне прізвище ‒ Джолі-Пітт. Відео з церемонії з'явилося в Instagram.

Таким чином вона публічно відреклася від свого прийомного батька Бреда Пітта, який багато років тому зі скандалом розлучився з Джолі.

Юна Захара влаштувала ціле шоу, танцюючи і емоційно жестикулюючи під крики натовпу. Те, що студентка не згадала впізнаване прізвище батька, для багатьох стало підтвердженням чуток про її злість на Бреда Пітта.

відео дня

Нагадаємо, раніше бойфренд Наді Дорофєєвої, блогер і ресторатор Міша Кацурін, натякнув на вагітність співачки. Від попереднього шлюбу чоловік вже має двох дітей-сина і дочку.

Також колишню дружину Бреда Пітта, американську актрису Анджеліну Джолі запідозрили в романі з молодшим її на 21 рік ірландським актором Полом Мескалом. Артистів застукали під час побачення в театральній кав'ярні.

До того також Анджеліна Джолі навесні минулого року приїжджала до військового Львова. Зірка приїхала в нашу країну, щоб зустрітися з переселенцями з "гарячих точок" і підтримати дітей, які страждають від війни.

Інші новини шоу-бізнесу:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти