StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Цю мить я запам’ятаю на все життя": Юлія Саніна розповіла, як стала тренеркою Голосу країни-13

27 липня 2023, 12:34
У студії Сніданку з 1+1 фронтвумен The Hardkiss пригадала, як отримала пропозицію зайняти тренерське крісло.
Юлія Саніна у Сніданку з 1+1
Юлія Саніна у Сніданку з 1+1 / коллаж: Главред, фото: Прес-служба

Незабаром стартують зйомки нового тринадцятого сезону головного музичного проєкту Голос країни. Європейський сезон, що вийде на телеканалі 1+1 Україна вже цієї осені, покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Новий сезон Голосу країни знімається у Варшаві за всебічної підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях.

Днями стало відомо, що в Україні з’явиться червоний, брендований потяг Укрзалізниці під назвою "Голос країни", який курсуватиме маршрутом Київ-Хелм. Цікаво, що він вже днями вирушить у перший рейс, а розпочинати свою подорож пасажири будуть під саундтрек європейського сезону проєкту, який лунатиме на пероні вокзалу.

Сьогодні до студії Сніданку з 1+1 завітала тренерка-дебютанка Юлія Саніна, яка ексклюзивно заспівала рядок з саундтреку та запропонувала телеглядачам дописати останню четверту фразу.

Коли важкі часи приходять знов

Коли тривогу розганяють шпальти

Я все одно вірю людям

Вірю в любов

Вірю, що…

"Пропоную нашим глядачам придумати продовження четвертої фрази. Напишіть коментарях у соц. мережах проєкту та телеканалу 1+1 Україні у що ще треба вірити, окрім людей та любові", - каже Юлія Саніна.

До того ж Юлія Саніна розповіла, як отримала пропозицію стати тренером Голосу країни. Фронтвумен гурту каже, що цю мить вона запам’ятала назавжди.

"Нарешті це сталося. Продюсери проєкту запропонували мені оголосити про своє тренерство саме під час Євробачення і це було дуже відповідально. Ми записали відеоролик з заявою про мій новий статус прямо перед виходом на сцену гранд-фіналу Євробачення. Можете уявити, що я відчувала всередині. Мені потрібно було виходити у прямий ефір, оголосити ім’я переможця і в цей же час розказати всій Європі про своє тренерство. Цю мить я напевно запам’ятаю на все життя", - каже фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна.

Юлія Саніна - тренерка 13 сезону шоу Голос країни
Юлія Саніна - тренерка 13 сезону шоу Голос країни / Прес-служба

Юлія також додала, що продюсери проєкту Голос країни були першими, хто подзвонив їй після того, як стало відомо, хто саме отримав роль ведучої Євробачення.

"Я дуже давно мріяла про крісло тренера Голосу країни. Кожного разу я думала: ну чому не я, скільки можна? Тому звісно я з першої хвилини розмови сказала "Так". Потім я проходила кастинг на роль тренера і вже після всіх особливостей проєкту все вдалося. Тобто все було дуже серйозно, одного "Так" недостатньо, щоб стати тренером. Це дуже масштабний проєкт в якому кожен тренер повинен довести, що він гідний зайняти це легендарне червоне крісло", - каже Саніна.

Також артистка додала, що вже активно готується до зйомок Голосу країни.

"Я вже почала активно комунікувати з аудиторією. Десь протягом місяця я викладаю відео для вокалістів з порадами, адже на мене підписано дуже багато музикантів і вокалістів і хто знає, може на мене підписані і майбутні учасники Голосу країни-13. Мені дуже хочеться допомагати і демонструвати ту музику, на якій я зростала як музикант. Я мрію, щоб в моїй команді були саме вокалісти, адже я вважаю на нашій сцені малувато співачок та співаків з цікавими тембрами", - каже Юлія.

Нагадаємо, проєкт брендингу потягу реалізував телеканал 1+1 Україна, Голос країни у співпраці з АТ "Укрзалізниця" та Port of Culture. Вагон прикрашають малюнки перелітних птахів, що символізують українців, які були вимушені залишити свої домівки через повномасштабний напад росії на Україну. А музичні інструменти та звукові хвилі у жовто-блакитних кольорах символічно поєднують Україну із родиною європейських держав. Ілюстрацію до вагону створив відомий художник Олександр Грехов за сприяння Каті Тейлор - кураторки інституції культурного розвитку Port of Culture.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти