Ревізор виявив найбільш брудну кухню за весь час проекту

24 липня 2020, 16:49
236
Юлія Панкова розповіла про найбрудніший ресторан в Харкові.
Ревізор 2020
Ревізор 2020 / Новий канал

У першому випуску проекту Ревізор 2020 на Новому каналі, телеведуча Юлія Панкова почала полювання на недобросовісних рестораторів Харкова.

Вона виявила самий брудний ресторан за всю програму.

Ще до ревізії Панкова замовила доставку страв з ресторану азіатської кухні Tuk tuk. Страви привезли на 15 хвилин пізніше. Локшина була теплою, але вони злиплися. Ведуча не наважилася її спробувати, а вирушила на ревізію у заклад, в якому готували замовлення.

"Tuk tuk - найбільша мережа поставок азіатської кухні в Харкові. Щодня вони годують тисячі городян. Заклад знаходиться в одному з торгових центрів. Мені дуже хотілося потрапити на їхню кухню", - каже Юля.

М'ясо в ресторані розморожувалось в пакетах і воді. Брудні яйця стояли біля чистого посуду. В холодильнику "сусіди" сирого м'яса - десерти.читайте такожРевізор з Панкової 2020 - що показали в першому випуску 20-07-2020

"А найгірше було на поверхнях. Вперше мій люмінометр, який визначає ступінь забрудненості поверхонь, встановив антирекорд. Тільки уявіть, при нормі 30 одиниць він показав більше 9000!", - каже дівчина.

І не дивно, що на табло були такі цифри. Адже тут кухаря дезінфікують поверхні рідиною для скла.

"Я була вражена такою недбалістю працівників. Вирішила провести експеримент і попросила, щоб вони помили цим засобом поверхню.

Ревізор 2020
Ревізор 2020 / Новий канал

Потім ще раз перевірила її. Люминометр показав більше 3 тисяч одиниць. Очікувано, адже ця рідина не дезінфікує", - каже Юля.

Після ревізії Юля продегустувати страви. За її словами, вони були смачні. Враховуючи всі недоліки, заклад позначки Ревізора не отримав.

Ревізор 2020 випуск у Харкові на ютубі:

Новий Ревізор з Юлією Панкової виходить щопонеділка о 19:00 на Новому каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти