StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я не патріот": Чехова вразила заявою після повернення в Росію

27 червня 2022, 04:10
Артистка описала, як зараз в РФ виглядає "патріотизм".
Анфіса чехова
Чехова вразила заявою після повернення в Росію / instagram.com/achekhova/

Російська ведуча і співачка Анфіса Чехова заявила, що не вважає себе патріотом, хоч і повернулася на батьківщину після тривалої відсутності.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, в якому розповіла про своє поняття патріотизму.

"Я нікуди не втекла, і від Батьківщини не зреклася. Хоча не виключаю, що одного разу, можу переїхати жити в іншу країну, але не тому, що в Росії погано, а тому, що у мене немає прихильності до одного місця. Я вважаю своїм будинком весь цей світ, і дуже страждаю, коли мене обмежують в пересуваннях! Патріот я? Ні. Тому, що патріотизм в наш час найчастіше, виглядає як почуття переваги над іншими народами і тверде переконання, що моя країна і національність найкращі! А я не схильна ділити людей і країни на краще і гірше!",- написала Чехова, чим викликала бурхливу реакцію росіян.

відео дня

Багато засудили її за таку позицію, усвідомивши, що вона описала прогресуючий в Росії націоналізм.

читайте також"Вона патріот і громадянин Росії": Лев Лещенко назвав причину втечі Пугачової в Ізраїль"Ніколи не розуміла, як можна бути і на правому і на лівому березі, за червоних і за білих. У мене багато таких знайомих і за ваших і за наших, не приймаю таких ! Пахнуть погано, слизькі люди!", "Як можна переплутати патріотизм і націоналізм", - писали російські "патріоти".

Нагадаємо, раніше екс-солістка групи Artik&Asti, киянка Анна Асті, яка мовчить про напад Росії на Україну і продовжує співати, постала в новому образі.

Однак багато хто помітив дивовижну схожість зі Світланою Лободою, яка активно підтримує Україну і повернулася в свою країну.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти