StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Копія Лободи: киянку Анну Асті, яка мовчить про війну, викрили в копіюванні

25 червня 2022, 22:44
На останньому виступі Анни Асті на честь дня її народження люди спершу подумали, що перед ними інша співачка - Світлана Лобода.
Світлана Лобода
Світлана Лобода стала прикладом для наслідування/ instagram.com/lobodaofficial/

Екс-солістка групи Artik&Asti, киянка Анна Асті, яка мовчить про напад Росії на Україну і продовжує співати, постала в новому образі.

Однак багато хто помітив дивовижну схожість зі Світланою Лободою, яка активно підтримує Україну і повернулася в свою країну. Виявилося, що Анна Асті не тільки зовні схожа на Світлану Лободу, а й практично в точності копіює її вбрання. Саме Анна З'являється на своїх концертах в нарядах точнісінько, як у Лободи.

Копія Лободи: киянку Анну Асті, яка мовчить про війну, викрили в копіюванні
Анна Асті vs Світлана Лобода / скріншот YouTube

Так, на останньому виступі Анни Асті на честь дня її народження люди спершу подумали, що перед ними інша співачка - Світлана Лобода. Зокрема, актриса приміряла шкіряні легінси і білу шубу, образ доповнили сонцезахисні окуляри. Точно також, як це робила на одному з концертів Світлана Лобода.

Нагадаємо, українська співачка Світлана Лобода нещодавно повернулася в Україну, і відвідала Ірпінь-місто, в якому вона народилася. Незважаючи на те, що останні роки артистка активно будувала кар'єру в РФ, гроші, зароблені в країні-агресорі, вона вирішила витратити на батьківщині, на відновлення міста, які був їй домом довгі роки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти