StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я до біса гарно виглядаю в 53 роки!": Дженніфер Еністон в мікроліфі знялася для обкладинки глянцю

10 листопада 2022, 21:09
Зірка Друзів засвітила бюст в пікантному вбранні.
Дженніфер Еністон
Дженніфер Еністон знялася в мікроліфі від Chanel / imdb.com

Американська акторка, режисер і володарка іменної зірки на голлівудській Алеї Слави Дженніфер Еністон зізналася, що не сумує і не шкодує про молодшу Джен з минулого, яка зробила її всесвітньо відомою.

Нещодавно вона в п'ятий раз за свою кар'єру знялася для відомого глянцю Allure. У відвертому інтерв'ю вона розповіла і про свої втрати, про злети і падіння, проблеми з сім'єю і відчайдушні спроби стати матір'ю.

Особливе місце в її історії займали секрети її привабливості і здоровому ставленні до себе. Зокрема Еністон вважає, що зараз знаходиться на піку своєї форми. Тому вона без збентеження прийняла пропозицію знятися у відвертому вбранні, яке майже не прикривало її оголені груди.

відео дня

На своїй п'ятій обкладинці Allure Джен з'явилася в спокусливому мікробюстгальтері від Chanel - голлівудська знаменитість без тіні збентеження продемонструвала і міцні пружні груди, і рельєфний прес.

"Я відчуваю себе краще в тому, хто я є, сьогодні; краще, ніж я коли-небудь відчувала себе в свої 20 і навіть 30 років, або в свої 40+. Нам потрібно перестати говорити гидоту на самих себе. Вам коли-небудь виповниться 65 років, і ви подумаєте: "Я до біса гарно виглядала в 53 роки!", - розповідає Еністон. І, варто визнати, вона абсолютно права.

Дженніфер Еністон на обкладинці журналу Allure
Дженніфер Еністон на обкладинці журналу Allure / instagram.com/allure

Раніше українська співачка MamaRika (справжнє ім'я-Анастасія Середа) похвалилася спортивною, підтягнутою фігурою у спокусливій білизні через рік після пологів.

Інша молода мама, дизайнерка і ресторатор Даша Кацуріна, також не залишилася за бортом і засвітила свої пікантні форми в леопардовому купальнику.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти