StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Підірвати або відрізати руки: снайперша Емеральд розповіла про погрози ексчоловіка

19 жовтня 2023, 14:38
417
Українська снайперша Євгенія Емеральд розповіла, що пережила погрози з боку колишнього чоловіка Євгена Стіпанюка.
Емеральд, чоловік
Євгенія Емеральд розповіла фанатам про погрози з боку чоловіка / колаж Главред, фото Instagram

Українська військовослужбовець і снайперша Євгенія Емеральд розповіла, що піддалася страшним погрозам з боку ексчоловіка Євгена Стіпанюка. Відповідне відеозвернення вона виклала в соцмережі Instagram.

Вона сказала, що хоче іншим жінкам "продемонструвати на власному прикладі, до чого призводить страх і слабкість перед кривдником". І опублікувала частину розмов зі Стіпанюком.

З них випливає, що чоловік погрожував підірвати, застрелити або відрізати руки Емеральд і іншим чоловікам, якщо ті хоча б візьмуть на руки їх спільну дочку Афіну. Сказав, що за нею будуть постійно стежити. І що він напевно відніме дитину через два-три роки, тому що поки піврічна Крихітка ще на грудному вигодовуванні. І в кінці свого хейтспіча чоловік говорив, що не дасть жінці з донькою виїхати за кордон. І - вишенька на торті ‒ чоловік звинуватив Євгенію в подружніх зрадах і грубо вилаяв.

відео дня

Нагадаємо, раніше українська захисниця, снайперша Євгенія Емеральд розповіла, що пережила домашнє насильство і показала листування з колишнім чоловіком Євгеном Стіпанюком.

Військова виклала в соцмережі відеозвернення, в якому повідомила про насильство з боку колишнього чоловіка і закликала інших жінок не мовчати про це. Вона сказала, що хоче "продемонструвати на власному прикладі, до чого призводить страх і слабкість перед кривдником". І опублікувала частину розмов з Євгеном Стіпанюком.

Колишній чоловік погрожував жінці підірвати, застрелити або відрізати руки їй та іншим чоловікам, якщо ті хоча б візьмуть на руки їхню дочку Афіну. Сказав, що за нею будуть постійно стежити. І що відніме дитину через два-три роки, тому що поки піврічна дівчинка на грудному вигодовуванні. А також, що не дасть їм виїхати за кордон. Чоловік звинувачує Євгенію в зрадах і називає "шлендрою"

Нагадаємо, раніше українська захисниця, снайперша з позивним "Жанна Д'арк" Євгенія Емеральд одружитися. Її обранець - Євген Стіпанюк. Пара познайомилася на війні.

Військові одружилися 14 жовтня - в День захисників і захисниць. В цей же день у Євгена був день народження. Весілля зіграли прямо на передовій у Харківській області, а розписав закоханих генерал ЗСУ. Незабаром вона завагітніла.

14 квітня 2023 року Емеральд народила дочку. Дівчинку назвали Афіною.

У жовтні Емераль повідомила, що розлучилася з чоловіком.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти