StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Викликайте пожежників": Аліна Гросу посвітила соковитими формами в шубі та білизні

21 листопада 2023, 13:08
Співачка Аліна Гросу знялася в яскравій фотосесії в шубі.
Аліна Гросу в яскравій фотосесії
Аліна Гросу в яскравій фотосесії / Колаж Главред, фото Instagram / alina_grosu

Українська співачка Аліна Гросу, яка не так давно перенесла операцію, а також схудла на кілька кілограмів, поділилася новими сміливими фото.

На нових зображеннях Гросу похвалилася своїми соковитими формами. Причому зробила вона це оригінально, надівши поверх чи то білизни, чи то купальника - шубу.

Свій пост в Instagram, Гросу підписала так: "Майже передноворічний фотосет, тому що я в шубі. До речі, давно не бачила коментів "навіщо роздягалася" крім тіла нічого показувати", але ризикну".

відео дня

Шанувальники співачки однозначно оцінили її старання і нову фотосесію. "Викликайте пожежників", "А тіло у Аліни Гросу прекрасне. Показуй ще", "Класні фотки", - пораділи фоловери співачки.

На фото - нова фотосесія Аліни Гросу:

Нагадаємо, нещодавно Аліна Гросу опублікувала ролик, на якому милується своїм тілом перед дзеркалом: співачка, одягнена в джинси і бюстгальтер, знімає себе на камеру - хвалиться пишними грудьми і плоским рельєфним животиком.

Раніше артистка також поділилася, чому вона вирішила кинути свого чоловіка-росіянина. За словами Гросу, у подружжя повинні бути схожі інтереси. Крім того, співачка каже, що в шлюбі дружина не повинна заробляти більше чоловіка. На думку співачки, доходи в парі повинні бути однаковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти