StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Все ще Брюс, але не повністю вербальний": друг розповів про зустріч з актором

12 жовтня 2023, 15:28
Голлівудський актор хворий на хворобу, яка руйнує його інтелект.
Брюс Вілліс, Емма Хемінг
Брюс Вілліс хворіє невиліковним захворюванням / колаж: Главред, фото: imdb.com, instagram.com/emmahemingwillis

Друг Брюса Вілліса, творець культового серіалу "Moonlighting" Гленн Гордон Керон досі дружить із зіркою серіалу Брюсом Віллісом, який бореться з нейродегенеративним розладом — лобно-скроневою деменцією.

Він поділився радістю з актором, що серіал знову буде показуватися на одному з телеканалів, повідомляє New York Post.

"Я знаю, що він дуже радий, що серіал буде доступний людям, хоча він не може мені цього сказати", — сказав 69-річний Карон the Post про Вілліса, який пішов з акторської діяльності через свій стан. "Коли мені вдалося провести з ним час, ми поговорили про це, і я знаю, що він в захваті", - сказав він.

відео дня

"Процес появи серіалу на телеканалі зайняв досить багато часу, а хвороба Брюса є прогресуючою хворобою, тому я зміг поговорити з ним до того, як хвороба зробила його таким мовчазним, як зараз", - розповідає він.

"Я відчуваю, що в перші одну — три хвилини він дізнається, хто я", - сказав він. "Він не зовсім багатослівний; раніше він був завзятим читачем, а тепер не читає. Всі ці мовні навички йому більше не доступні, і все ж він все ще Брюс".

"Коли ти з ним, ти знаєш, що він все ще Брюс, і вдячний, що він тут, — зазначив він, — але радість життя зникла".

Нагадаємо, раніше у березні 2022 року стало відомо, що легендарний голлівудський актор Брюс Вілліс офіційно завершив акторську кар'єру. Як повідомила його сім'я, таке рішення далося артистові насилу, проте лобно-скронева деменція, яку йому діагностували рік по тому, не дозволяє йому як слід виконувати свою роботу.

Емма Хемінг, дружина актора, намагається всіляко оберігати його. Вона звернулася до папараці, які буквально переслідують Вілліса, з проханням поважати його приватність, і пояснила, як потрібно спілкуватися з людьми з його діагнозом.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти