StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

"Відновлюється повільно": чоловік принцеси Анни зробив заяву на тлі травми

26 червня 2024, 10:22
83
Сер Тімоті Лоуренс без прикрас відповів, який на даний момент стан молодшої сестри Чарльза III.
принцеса Анна
Принцеса Анна новини - чоловік принцеси Анна розповів про її стан / колаж: Главред, фото: instagram.com/theroyalfamily

У неділю, 23 червня, Королівську принцесу Анну доправили в одну з лікарень Брістоля з її заміської резиденції Гаткомб-парк із саднами і струсом мозку. Медики оцінили стан 73-річної сестри Чарльза III як задовільний попри те, що вона не пам'ятає, що з нею сталося.

За характером травм лікарі роблять висновок, що принцесу Анну вдарив у голову кінь. Постраждала все ще перебуває в лікарні, що багато хто розцінює, як тривожний знак.

Чи варто шанувальникам сестри короля бути оптимістичними, або ж пора готуватися до чогось серйозного, відповів чоловік Королівської принцеси сер Тімоті Лоуренс у коментарі для DailyMai.

відео дня

Він був лаконічним, і слова його після серії нещасть, які сталися у британській королівській сім'ї від початку року, багато хто сприйняв, як поганий знак. Інші ж навпаки - були раді почути, що у принцеси Анни є прогрес в одужанні.

"Вона почувається добре, відновлюється повільно, але впевнено", - зазначив сер Тімоті Лоуренс.

Хто така принцеса Анна?

Королівська принцеса Анна - молодша сестра короля Великої Британії Чарльза III і єдина донька королеви Єлизавети II. 17-а в черзі престолонаслідування (на момент народження була третьою). У зв'язку з королівськими обов'язками принцеса Анна є патроном понад 300 благодійних організацій, а свою діяльність розвиває в галузях захисту прав дітей, розвитку науки і спорту, в питаннях потреб людей з інвалідністю. Також у сфері її інтересів охорона здоров'я в країнах, що розвиваються.

Останні зіркові новини:

Раніше український шеф-кухар і громадський діяч Євген Клопотенко виправдався за своє скандальне висловлювання про дівчат. Нестандартний погляд кулінара на ідеальні стосунки багатьом видався злочинно образливим.

Також турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав свою найдорожчу жінку в перлах - маму в день її 82-річчя. Він звернувся до рідної душі з ніжними привітаннями.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти