StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

73-річна сестра Чарльза III потрапила до лікарні зі струсом мозку

24 червня 2024, 17:19
113
Принцесу Анну з травмами госпіталізували в терміновому порядку з її заміської резиденції.
принцеса Анна
Принцеса Анна потрапила до лікарні - подробиці госпіталізації / колаж: Главред, фото: instagram.com/theroyalfamily, ua.depositphotos.com

Королівська принцеса Анна, молодша сестра короля Чарльза III, була однією з тих, хто взяв на себе частину королівських обов'язків монарха і його невістки, принцеси Кетрін Уельської, на час їхньої хвороби. Але зараз Анні, схоже, і самій доведеться на деякий час піти в тінь.

Увечері 23 червня 73-річну принцесу доправили в лікарню Саутмід, Брістоль, із травмами і струсом мозку. У Гаткомб парку, її заміській резиденції, з Анною стався "інцидент".

Про це виданню Daily Mail повідомив представник Букінгемського палацу. Він підтвердив госпіталізацію і наголосив, що життю принцеси Анни нічого не загрожує - пильне спостереження лікарів і своєчасно надана медична допомога не залишають сумнівів у тому, що вона швидко повернеться у форму. Проте справи на найближчий тиждень принцеса все ж таки скасувала за порадою медиків.

відео дня

"Її Королівська Високість залишається в лікарні Саутмід, Брістоль. Госпіталізація - запобіжний захід для спостереження за її станом. Очікується, що вона швидко одужає повністю. Король обізнаний про всі події і разом з усією королівською родиною бажає принцесі якнайшвидшого одужання", - повідомив королівський прес-секретар.

Хто така принцеса Анна?

Королівська принцеса Анна - молодша сестра короля Великої Британії Чарльза III і єдина донька королеви Єлизавети II. 17-а в черзі престолонаслідування (на момент народження була третьою). У зв'язку з королівськими обов'язками принцеса Анна є патроном понад 300 благодійних організацій, а свою діяльність розвиває в галузях захисту прав дітей, розвитку науки і спорту, в питаннях потреб людей з інвалідністю. Також у сфері її інтересів охорона здоров'я в країнах, що розвиваються.

Останні зіркові новини:

Раніше Бен Аффлек зізнався, що його дратує в шлюбі з Дженніфер Лопес, який, за чутками, перебуває за крок від розлучення. Причина невдоволення криється в Джей Ло.

Також українська співачка Тіна Кароль зчепилася з хейтерами, які дорікнули їй за військову підготовку. Багато хто в Мережі вороже сприйняв рішення артистки пройти навчальний курс.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти