StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Закохуюся в тебе кожен день": Мендель показала свого бойфренда

15 лютого 2022, 00:52
У коханого експрессекретарки президента України є дочка.
Юлія Мендель
Юлія Мендель показала свого хлопця / Фото instagram.com/iuliia_mendel

Колишня пресаташе президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель показала публіці свою другу половинку. Бойфренда дівчина показала на відео, яке символічно виклала в Instagram у День Закоханих 14 лютого.

"Make Love, Not War. Закохуюся в тебе кожен день. Ми в Києві. Віримо в Мир і любов!",- підписала ролик Мендель і зазначила в пості Павла Кухту.

Як пише Wikipedia, Кухта 1986 року народження. Раніше він був програмним директором партії Голос. Також у минулому чоловік економічний журналіст і публіцист, економічний експерт Реанімаційного Пакету реформ, радник Центру економічної стратегії. 2015 рік увійшов до наглядової ради індексу моніторингу реформ iMoRe від VoxUkraine.

відео дня

Працював заступником голови Стратегічної групи радників з підтримки реформ, працював з Іваном Міклошем і Лешеком Бальцеровичем. У 2015-2019 - радник міністра фінансів, 2016-2019-радник прем'єр-міністра. У 2019 році балотувався до Верховної Ради IX ст.від Партії Голос (№ 25 у списку), скасував реєстрацію як кандидата за власним бажанням.

Відомо, що Кухта був одружений. У нього є дочка Ярослава.

читайте також"І не соромно голяка?": Каменських порвала мережу фото в прозорій білизніНагадаємо, Анна Трінчер показала шанувальникам груди без корсета. Зірка позувала в басейні в Єгипті, де відпочивала зі своїм нареченим Олександром Волошиним.

Також раніше Ані Лорк постала перед шанувальниками у вбранні з високим розрізом і засвітила принади без нижньої білизни. Шанувальника навіть назвали її "дівою без трусиків".

читайте також"Сховай целюліт": мокра Каменських на відпочинку засвітила свої принади крупним планомЧитайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти