StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Волога" мрія Путіна: екстрасенс Каїн спрогнозував, чи буде нова світова війна

24 лютого 2023, 11:53
Екстрасенс Каїн Крамер оцінив ймовірність початку Третьої світової війни - через повномасштабну військову агресію Росії проти України.
Крамер, таро
Крамер, таро / колаж фото ua.depositphotos.com і скріншот з відео

Ймовірність виникнення Третьої світової війни через повномасштабну військову агресію РФ проти України в достатній мірі мала. Такий прогноз зробив в інтерв'ю YouTube-каналу PeopleLife відомий український екстрасенс Каїн Крамер.

На його думку, вкрай малоймовірно, щоб провідні світові держави, Китай і США, зважилися розв'язати Третю світову.

"Атмосфера, може, і буде далі загострюватися, але в один прекрасний момент все про все домовляться, тому що далі все буде неможливо", — говорить Крамер.

відео дня

Крамер, за своїм звичаєм зробив розклад по картах Таро - щоб з'ясувати, наскільки ймовірна Третя світова війна. І випали карти: "Любов"– що означає тягу укладати договори і взагалі прагнення зрозуміти співрозмовника, а також "Кубок" – прагнення до миру і свят.

Хто такий Каїн Крамер

Каїн Крамер, переможець "Битви екстрасенсів-18" телеканалу СТБ. Жрець графічної магії зі Славутича.

Сам же варіант виникнення Третьої світової Крамер прямо назвав "вологою мрією" російського диктатора Путіна - як спосіб зберегти залишки свого авторитету, який помітно похитнувся після регулярних поразок російської армії в Україні.

"Програти в третій світовій на настільки соромно, як програти у війні країні, яка в десятки разів менше РФ", — підсумував екстрасенс.

Астрологічні прогнози про війну

Раніше повідомлялося про те, що астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні і як будуть розвиватися події найближчим часом.

До того відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і чи покінчить він життя самогубством.

Раніше таролог і екстрасенс Людмила Хомутовська говорила, що російський диктатор Володимир Путін, який розв'язав війну проти України, хоче перемоги і буде шукати шляхи, щоб сісти за стіл переговорів. Згідно з прогнозами, переговори між Україною та РФ відбудуться, але це буде пізніше. Переговори почнуться лише після того, як російські окупанти почнуть відступати.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти