StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вікторія Бекхем розкрила секрет вічної молодості шкіри - таке зробить не кожна

20 червня 2023, 00:45
Екстремальна краса від "шикарної перчинки" вимагає хоробрості, адже включає себе товсті голки та синці.
Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем розповіла, як зберігає молодість обличчя / колаж: Главред, фото: instagram.com/victoriabeckham

Британська співачка та дизайнер Вікторія Бекхем навесні відзначила свій 49-ий День народження. Вона побудувала запаморочливу кар'єру і виховала чотирьох дітей. А хто скаже?

Фігура та шкіра "шикарної перчинки" виглядають бездоганно - і на випадкових домашніх кадрах, і на професійних фото. Секрет її ідеальної зовнішності розкрило видання The Sun.

Бекхем обожнює різні процедури по догляду за шкірою - турботою про збереження молодості вона зайнялася досить рано. За багато років вона перепробувала безліч модних методик, але свою перевагу все ж віддала дорогій, і дуже болючій процедурі під загадковою назвою Morpheus8.

Кожні півроку Вікі лягає на стіл косметолога, який вводить їй під шкіру 24 голки діаметром 4 мм (для порівняння: медична голка для внутрішньом'язових ін'єкцій має діаметр від 0.8 до 1 мм - прим. редактора). Через них пропускають радіохвилі, які мають омолоджуючий ефект на м'язи і тканини обличчя Бекхем.

Після цього "перчинка" ще кілька днів ходить з синцями, але, коли від них не залишається і сліду, результат вражає. Тут, як то кажуть, результат очевидний.

Дивіться відео про головні правила життя Вікторії Бекхем, які зробили її багатою і знаменитою:

Раніше дружина легендарного голлівудського актора і продюсера Брюса Вілліса показала його рідкісне тепер фото з однією з молодших дочок, яким він, всупереч хворобі, все ще приділяє увагу.

Також стало відомо, що 44-річна Кортні Кардашян готується стати матір'ю - на концерті свого чоловіка, барабанщика рок-гурту Blink-182 Тревіса Баркера, вона повідомила про це всьому світу оригінальним способом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти