StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Крутиться, як в'юн на сковорідці": приятель Пугачової розкрив причину продажності Кіркорова

7 березня 2023, 13:38
Критик Артемій Троїцький розкрив причини того, що Філіп Кіркоров став закоренілим і безрозсудним клевретом путінського режиму.
Кіркоров, Троїцький
Філіп Кіркоров та Артемій Троїцький / Колаж фото УНІАН

Російський опозиціонер Артемій Троїцький (відомий музичний критик і приятель Алли Пугачової ще з часів перебудови) стверджує, що Філіп Кіркоров став путіністом через страх втратити гроші і через можливий шантаж. Про це Троїцький сказав в інтерв'ю проекту Тали Калатай "Аргумент" для каналу "УНІАН".

"Це типовий випадок. Людина, якого явно від усього цього корьожить. Я не знаю, як він ставиться конкретно до війни, але я знаю точно, що він в жаху від того, що Росія ізольована, що зараз вона виявилася фактично відрізана від глобального шоу-бізнесу, від його улюбленого конкурсу "Євробачення", на яке він молиться просто", - розповів Троїцький.

Як каже опозиціонер, Кіркоров чітко обізнаний про те, що у путінського режиму до нього є вимоги. Плюс боїться, що його почнуть шельмувати через його сексуальну орієнтацію.

"Все це йому вкрай неприємно і поперек горла, це з одного боку. З іншого боку, він не хоче втрачати російські позиції, гонорари. Він не хоче ставати іноземним агентом. [...] Тим більше, що до нього є претензії з приводу його іміджу, з приводу його орієнтації. [...] Він наляканий дуже сильно. Тому він крутиться, як в'юн на сковорідці, можна хлопчині поспівчувати", − підсумував Кіркоров.

Нагадавши, Ані Лорак раніше, на 11-му місяці повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала РФ, згадала, що вона-українка.

До того артистка-запроданка скаржилася на те, що вона стала дуже самотня і сумує за своїми родичами, які, очевидно, залишилися в Україні. Про те, що цих же родичів бомбить країна, якій вона продалася, уроджена Кароліна Куєк поки замовчує.

Цікаво, що її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти