Ведучий 1+1 і розкрив подробиці серіалу Слов'яни

28 квітня 2021, 18:30
Напередодні Всеукраїнської прем'єри серіалу Слов'яни, українські актори розповіли про те, як працювали з міжнародними експертами.
Слов'яні
Слов'яни / 1+1

3 травня на телеканалі 1+1 відбудеться національна прем'єра історичної драми з елементами фентезі Слов'яни, в якій розкажуть про життя слов'ян на рубежі VI-VII століть.

Головні ролі в серіалі виконують як словацькі, так і українські актори. Зокрема головну жіночу роль зіграла Українка Поліна Носіхіна, а роль її товариша втілив відомий по стрічці Кіборги Макар Тихомиров. Роль одного з войовничих аварів виконав ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін.

Напередодні прем'єри на 1+1 телеведучий з'явився в костюмі свого героя прямо під час ефіру в студії Сніданку. Разом з акторами серіалу він поділився враженнями від зйомок картини, продемонстрував бойові прийоми і розповів, як актори перевтілювалися в своїх персонажів.

"Щоб зробити всі ці трюки, які глядачі бачать на екрані, потрібно довго тренуватися. До того ж, обладунки дуже важкі, в них дійсно важко рухатися. Зброя, до речі, була спеціально створена істориком-реконструктором Максимом Рогом і максимально схожа на ту, яка була в 6-7 столітті", - розповів Руслан Сенічкін.

Поліна Носіхіна розповіла про власний досвід зйомок сцен з диким оленем.

"Це була моя мрія зіграти персонажа, який володіє магічними здібностями. Як і моя Драга, я дуже люблю тварин, тому я дуже зраділа, що буду працювати з ними на знімальному майданчику. Ніколи не забуду зйомки з диким оленем, це було захоплююче", - говорить Поліна Носихіна.

Нагадавши, серіал Слов'яни вийшов онлайн до прем'єри, і розповість випадкову історію травниці і незнайомця, які втрутилися в політичні інтриги громади прямо перед нападом аварів.

Події фантастичної драми відбуваються в першому тисячолітті нашої ери.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти