StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"У важкому стані": Філіп Кіркоров розповів про дітей

1 квітня 2024, 09:57
17685
Путініст Філіп Кіркоров зізнався, що його діти перебувають у важкому стані після теракту в "Крокус Сіті Холі".
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров поділився, як почуваються його діти / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov/

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує повномасштабне вторгнення РФ в Україну, розповів, що його діти налякані останніми подіями в Москві.

Нагадаємо, 22 березня стався теракт у "Крокус Сіті Холі" в Москві, внаслідок атаки загинули щонайменше 144 особи (з них троє дітей) і 551 особа дістала поранення.

На програмі "Ти не повіриш" путініст Кіркоров зізнався, що його діти - Мартін і Алла-Вікторія - важко перенесли ці події.

відео дня

"Хочу висловити найглибші співчуття всім, хто постраждав у цій трагедії. Це могло статися з кожним із нас. Діти налякані, тому що всі дивляться телевізор. Напевно, це дає загартування та імунітет, тому що в наш час треба бути готовим до всього. Бути у всеозброєнні, але не озлобитися", - сказав Кіркоров.

Багато зірок країни-окупанта Росії висловили співчуття постраждалим і допомогли матеріально. Тільки ніхто не згадав, що їхня країна щодня завдає терористичних ударів по Україні та вбиває мирних жителів, зокрема й дітей.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Додамо, путініст Іван Охлобистін засудив Філіпа Кіркорова за його нещодавню "покаянну" поїздку на Донбас. І заявив, що нібито самих жителів Донбасу "коробить" від приїздів до них скандальних російських зірок.

А також Філіп Кіркоров сказав, що його ніхто не "скасовував" після "голої" вечірки Івлєєвої. Йому нібито потрібно було "перезавантажитися", тому він і зник з інформаційного простору.

Читайте більше про Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти