StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У мережі з'явилася інформація про невиліковну хворобу Седокової

19 травня 2023, 12:57
Артистка, яка мовчить про війну в Україні Седокова, хворіє аутоімунним захворюванням.
У мережі обговорюють хворобу Сєдокової
У мережі обговорюють хворобу Сєдокової / Колаж Главред. Фото Instagram

Колишня подруга Анни Сєдокової і екс-солістка "ВІА Гри" Тетяна Найник розповіла про невиліковну хворобу співачки українського походження, яка мовчить про війну і жорстокий напад Росії на Україну.

Зокрема, подруга Сєдокової каже, що у співачки хронічна кропив'янка. А не проходить вона через те, що Седокова переборщує з омолоджувальними процедурами.

"Грамотні лікарі давно повинні були пояснити, що такі аутоімунні захворювання найчастіше трапляються через імпланти, філерів і так далі. З роками аутоімунні реакції на імплантати стають частіше і важче. Всі дівчата повинні це знати і припинити тюнінгувати себе!"- заявила 45-річна Тетяна Найник, яку цитує пропагандистське видання Стархіт.

відео дня

Сама Седокова, яка вважає себе красивою жінкою скаржиться, що стає схожою на Шрека. "І з красивої жінки ти перетворюєшся в Шрека. Я ненавиджу цю хворобу і те, що вона робить зі мною. Ненавиджу, якою слабкою стаю, як опухає все моє тіло і обличчя. Здається, ти важиш сто тонн", - нарікає недалека співачка.

Нагадаємо, українська співачка Анна Сєдокова живе в США, але при цьому не залишає спроб навідатися в Росію. Вона приїхала до Москви, де відвідала прем'єру кінофільму. Вона була одягнена в Шкіряний комбінезон. Очевидно, що вона хотіла похвалитися своїми схудлими формами.

Нагадаємо, раніше Седокова в черговий раз перейнялася своїми інтимними частинами тіла. Співачка, яку хвилюють виключно постільні проблеми з її чоловіком і своя вага, а не звірства в Україні, виклала фото своєї п'ятої точки і підписала її: "Для тих хто переживав. М'ячі на місці".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти