StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Седокова виклала свої "м'ячі": репер-любитель ракет Джиган оцінив

1 вересня 2022, 11:09оновлено 22 серпня 2023, 15:09
Седокова показала себе з тильного боку і сподобалася цим видом одеситу Джигану.
Анна Седокова
Анна Седокова / instagram.com/annasedokova/

Українська співачка Анна Седокова, яка довгий час живе в Америці, але мовчить з приводу кровопролитної війни в Україні, в черговий раз перейнялася своїми інтимними частинами тіла.

Так, на цей раз Седокова, яку хвилюють виключно постільні проблеми з її чоловіком і свою вагу, а не звірства в Бучі, виклала фото своєї п'ятої точки і підписала її: "для тих хто переживав. М'ячі на місці".

відео дня
Седокова виклала свої 'м'ячі': репер-любитель ракет Джиган оцінив

Її фото встиг зацінити репер з Одеси Джиган, який живе разом з мільйонеркою Оксаною Самойловою в Москві, їсть торти у вигляді ракет на своїй день народження, а також, мабуть, любить жінок "в соку", а не "в кістках".

Зокрема, він прийшов на сторінку Українки і залайкав її "м'ячі".

Нагадаємо, раніше російський репер Джиган, який сам родом з Одеса, отримав від дружини Оксани Самойлової цинічний подарунок - торт у вигляді ракети. Що цікаво, Джигану він сподобався, репер був приємно вражений. І це все незважаючи на те, що жителі його рідної Одеси щодня ховаються під звуки повітряної тривоги, А деяких вже вбили російські ракети. Про це стало відомо з фото і відео, які репер публікував на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що торт-ракету привезли до закладу, де відбулася офіційна частина святкування. Після того, як торт викотили в зал, кухар підпалив його і всі дивилися на "запуск ракети".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти