StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Повне фіаско: Філіпа Кіркорова вивернуло від побаченого в окупованій Горлівці

15 лютого 2024, 16:23
Ніжна психіка й нюх Примадонна не були готові заплатити за його ганьбу.
Філіп Кіркоров
Філіпа Кіркорова знудило в окупованій Горлівці / колаж: Главред, фото: facebook.com/p/Philipp-Kirkorov-100044260682422, instagram.com/fkirkorov

Філіп Кіркоров продовжує ганьбитися - спершу він тряс пластиковими принадами на голій вечірці в Івлєєвої, потім, коли через це йому стали перекривати кисень, помчав відпрацьовувати свій проступок на окуповані країною на болотах українські території.

Днями Примадонн прикотив в окуповану Горлівку, де виступав у лікарні перед пораненими солдатами країни-агресора. У Мережі широко поширився ролик, де він тремтячим голосом і забуваючи слова співає їм пісню української артистки Ірини Білик "Снег". Однак була в його поїздці одна деталь, яку піарники Кіркорова бажали ретельно приховати.

РосЗМІ, посилаючись на слова очевидців, які спостерігали за співаком у Горлівці, розповіли, що він вочевидь не був готовий до того, що побачить у військовому госпіталі. Зрештою страх, нервове напруження й атмосфера призвели до того, що шлунок підвів артиста - йому стало зле прямо в одній із палат "через запахи гнилих кінцівок і спітнілих чоловіків".

відео дня

"Артиста знудило прямо в палаті з військовими. Він почав матюкатися на одного з ветеранів. Ледве заспокоїли. Довелося вимкнути камери і вивести Філіпа на повітря", - повідомило джерело.

Команда Кіркорова щедро заплатила персоналу госпіталю, щоб фото і відео казусу, який стався зі співаком, не потрапили в Мережу. Але його малодушність і боягузтво все ж стали відомі громадськості.

Раніше 56-річний співак-путініст Філіп Кіркоров зробив величезне моторошне татуювання на видному місці. Натільний малюнок він приховував протягом декількох місяців.

Також стало відомо, що у Кіркорова медичні проблеми після операції на сідницях. Артист встановив імпланти, проте після хірургічного втручання у нього почалися ускладнення.

Інші новини про Філіпа Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти