Пішов із життя актор із "Весни на Зарічній вулиці"

3 травня 2021, 23:56
У 1977 отримав звання народного артиста України, в 2007 був нагороджений Орденом Дружби за великий внесок у зміцнення російсько-українських культурних зв'язків.
Пішов із життя актор із 'Весни на Зарічній вулиці'
Помер актор Жан Мельников

Померти відомий український режисер та актор, який прославився своєю роллю у фільмі "Весна на Зарічній вулиці" Жан Мельников. Артисту було 84 роки.

Про смерть актора повідомив його син - Андрій Мельников на сторінці в Facebook. Причину смерті артиста не назвали.

"Батько! Ти найкращий тато на землі! Ти завжди переживав не тільки за нас, твоїх дітей, а й за тих, хто були близькі твоєму серцю, і намагався робити для нас все! Ти дав нам більше, ніж міг, і продовжуєш робити це й зараз! Ми дякуємо Тобі і дуже сумуємо. Тебе не стало сьогодні, у світле свято Великодня, о 19: 00. Ми не прощаємося і любимо тебе", – написав син актора в Соцмережі.

читайте такожВ Україні помер актор з фільму будні карного розшуку

Жан Олександрович Мельников народився у 1936 році в Дніпропетровську. Зніматися почав у 50-х: "Педагогічна поема"," Весна на Зарічній вулиці","Далеко від Батьківщини"," Вісімнадцятирічні","Злочин з багатьма невідомими".

У 1977-му отримав звання народного артиста України, в 2007 був нагороджений Орденом Дружби за великий внесок у зміцнення російсько-українських культурних зв'язків.

  • Раніше повідомлялося, що і відомий футболіст і тренер одеського Чорноморця Володимир Нечаєв помер сьогодні, 3 травня.
  • Захисник Чорноморця, який відіграв за одеський клуб 11 сезонів, а пізніше 5 років працював у тренерському штаті команди, помер на 70 році життя. Протягом багатьох років Нечаєв боровся з важкою хворобою, пережив кілька операцій.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти