StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Помер актор, який зіграв важливу роль в "Гаррі Поттері"

8 листопада 2022, 17:27
Помер британський актор Леслі Філліпс, який озвучував Капелюх, який розподіляє в "поттеріані". Йому було 98 років. Причиною смерті стала Довга хвороба.
Леслі Філіппс, капелюх
Леслі Філіппс, капелюх / скріншоти з відео

В Англії на 99-му році життя помер відомий британський артист Леслі Філліпс, якого нинішнє покоління кіноглядачів знають по озвучці Капелюха, який розподіляє, у фільмах про малолітнього чарівника Гаррі Поттера. Про це повідомили журналісти британського таблоїду Mirror з посиланням на імпресаріо актора.

Є інформація, що Філліпс пережив два інсульти ще в 2014 році. Дружина артиста, Зара Карр зворушливо прокоментувала його смерть.

"Я втратила чудового чоловіка, а публіка втратила по-справжньому великого шоумена. Він був національним надбанням. Люди любили його. Його оточувала натовп, куди б він не пішов", – сказала вона.

Помер актор, який зіграв важливу роль в 'Гаррі Поттері'
Рекомендуємо:

Кар'єра Філліпса тривала понад 80 років. На його рахунку понад 200 ролей у фільмах і серіалах. Серед них такі відомі фільми: "Імперія сонця", "Найдовший день", "Попелюшка", "Аладдін", "Лара Крофт: розкрадач гробниць", "Шоу Кетрін Тейт", "Байка зі склепу".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Англії помер шотландський актор, комедіант і письменник Роббі Колтрейн (Ентоні Роберт Макміллан) - найбільше відомий за роллю Геґріда в"потерріані".

До того, на початку серпня 2022 року, померла Нішель Ніколс - американська актриса і співачка, яка заслужила всенародну любов і популярність завдяки ролі лейтенанта Нійота Ухури з кіновсесвіту Star Trek (Зоряний шлях).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти