StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У леголаса проблеми: Кеті Перрі публічно насварила Орландо Блума

23 квітня 2024, 00:48
225
Співачка поставила зірковому коханому жорсткі умови через його новий проєкт.
Кеті Перрі, Орландо Блум
Кеті Перрі та Орландо Блум новини - Перрі розкритикувала шоу Блума / колаж: Главред, фото: instagram.com/orlandobloom

Американська співачка Кеті Перрі та британський актор Орландо Блум разом з 2016 року. Пара виховує спільну доньку Дейзі Дав (2020).

Незважаючи на високу популярність обох артистів, їм все ж вдається побудувати міцні сімейні стосунки. І, як у будь-якій родині, у них часом виникають конфузи.

Приміром, нещодавно Блум взяв участь у зйомках екстремального шоу під назвою "Орландо Блум: На межі", де він стрибав з парашутом, пірнав без балона з повітрям, займався небезпечним скелелазінням. Сам актор, схоже, отримав від процесу максимальне задоволення, чого не скажеш про його найдорожчу половинку.

відео дня

У своєму блозі в Instagram Кеті Перрі показала тизер проєкту чоловіка з обуреним коментарем: "Людина, яка була на межі весь цей час, це я". Співачка також зазначила, що радіє успіхам Блума, але він змусив її понервувати. "Я дуже пишаюся тобою. Але більше навіть не думай так робити".

Хто така Кеті Перрі?

Кеті Перрі - американська співачка, композиторка, авторка пісень, акторка, посол доброї волі ООН. 13 разів номінована на премію "Греммі", має 6 нагород Billboard Music Awards. Жінка року за версією видання Billboard (2012). Входить до списку найбільш високооплачуваних музикантів.

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що британський актор Генрі Кавілл уперше стане батьком. Папараці застукали його кохану на прогулянці з уже значним вагітним животиком.

Також Джонні Депп вразив елегантним виглядом на лондонській прем'єрі фільму "Жанна Дюбаррі". Голлівудська знаменитість змінив імідж - відмовився від довгого волосся і загалом мав більш доглянутий вигляд.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти