StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"У цих очей, зморшок і сивини немає бажання ховатися": Брежнєва показала, як її змінила війна

11 червня 2022, 08:36оновлено 29 червня 2022, 10:53
Як каже Віра Брежнєва, вона дуже щаслива, що їй і її численним сестрам вдалося зібратися разом і відсвяткувати 70-річний ювілей матері.
Брежнєва
Віра Брежнєва / Колаж Фото УНІАН та Instagram

Відомий українська попспівачка Віра Брежнєва, яка раніше організувала окремий хаб з гуманітарною допомогою для українських біженців в столиці Польщі, вперше з початку широкомасштабного російського вторгнення зустрілася з мамою і сестрами з сімейства Галушко. Саме такий пост співачка виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як каже Брежнєва, приводом зібратися став 70-річний ювілей матері. Співачка уточнила, що в настільки повному сімейному складі вони збиралися ще в 2017 році.

"Останній раз ми збиралися в такому складі рівно 5 років тому. З цього ж приводу. День Народження нашої матусі. Головна цінність була, є і буде - наша сім'я. А найкращий подарунок для мами, особливо зараз - побачити своїх 4 дочок нехай навіть всього на добу", - пише співачка.

відео дня

До того, вона в розділі "Сторіс" вона опублікувала свої фото і розповіла про свої нові відчуття.

"За 105 днів відвикла від себе. Війна змінила ставлення до всього. Відображення в дзеркалі не хвилювало. Але раптом на фото побачила себе зі сторін. Ми вже ніколи не будемо такими, як раніше. І я вже розумію, що стаю іншою. Новий. Тепер у цих очей, зморшок, сивини немає бажання ховатися за фільтрами, бажання сподобатися. Але є бажання жити", - каже вона.

'У цих очей, зморшок і сивини немає бажання ховатися': Брежнєва показала, як її змінила війна

читайте також"Повинна повернути мільйони євро": російський продюсер б'ється в істериці і просить Брежнєву віддати зароблене в Росії

Нагадаємо, раніше колишня піар-менеджерка Віри Брежнєвої Анастасія Драпеко заявила, що співачка більше ніколи не повернеться в Росію.

Брежнєва покинула Росію на самому початку масштабного вторгнення військ російського диктатора Путіна в Україну. Співачка була в Італії, а в травні місяці приїхала до Польщі, допомагаючи біженцям з України.

До того співачка розповіла, що її чоловікові, композитору Костянтину Меладзе і з дочкою на початку війни під час обстрілів Києва довелося перебувати в бомбосховищі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти