StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ти просто рідкісна...": українська продюсерка обматюкала зрадницю Повалій

18 березня 2024, 13:55
Мозгова нестримано висловилася про зрадницю Таїсію Повалій після виборів у терористичній РФ.
Таїсія Повалій
Мозгова розповыла, що думає про зрадницю Повалій / колаж: Главред, фото: instagram.com/tpovaliyofficial/

Українська продюсерка Олена Мозгова не змовчала після новини про те, що Таїсія Повалій, яка зрадила Україну і поїхала жити в країну-окупанта Росію, взяла участь у виборах президента РФ.

На своїй сторінці у Facebook Мозгова написала новий пост, у якому буквально "рознесла" Повалій за її вчинок.

"Тая, ти не просто Тая. Ти просто від природи рідкісна блудниця (нецензурна лексика - ред.), яка зрадила все! Себе, країну, землю, на якій ти народилася, ти зрадила тих, хто в тебе вірив і вчив, тих, хто радів твоїм успіхам і віддавав повагу твоєму таланту. Пам'ятай про одне! Зрадників, м'яко кажучи, не люблять там і ненавидять тут", - написала вона.

відео дня

Мозгова також зазначила, що Повалій втратила зв'язок із родом.

"Упевнена, вони відмовилися мати справу з тією, яка підтримує вбивць, катів, ґвалтівників, злодіїв і просто нікчем. Подібне притягує подібне. Закон Всесвіту. І тебе, видно, потягнуло", - резюмувала Олена.

Хто така Таїсія Повалій?

Таїсія Повалій - радянська та російська співачка. Колишня народна артистка України (позбавлена звання 2015 року), народна артистка Інгушетії (2012). З 2012 до 2014 року - народний депутат України від "Партії регіонів". З вересня 2022 року перебуває під санкціями України, повідомляє "Вікіпедія".

Додамо, нещодавно Таїсія Повалій прокоментувала свою національність і розкрила творчу місію, яка чудово вплелась у канву "визвольної та об'єднавчої" мети кровопролитної війни, яку розв'язала країна-окупант Росія.

А також зрадниця Таїсія Повалій знялася в РФ у пропагандистському кліпі на пісню "Катюша" з китаянкою, яка співала у знищеному росіянами Маріуполі.

Читайте більше про Повалій:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти