StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Таїсія Повалій назвала свою національність та розкрила пропагандистську місію

13 березня 2024, 12:28оновлено 14 березня, 11:03
Співачка продовжує поширювати згубний наратив від країни-агресора.
Таїсія Повалій
Таїсія Повалій згадала, що вона українка / колаж: Главред, фото: instagram.com/tpovaliy_best

Співачка Таїсія Повалій недовго приховувала свою позицію щодо війни в Україні - всупереч тому, що народилася, виросла і стала популярною вона в нашій країні, артистка живе в країні-окупанті та підтримує військову політику рф.

Крім того, Повалій стала в країні-агресорі своєрідним символом пропагандистського наративу про "братні народи" і всіляко його транслює у своїх інтерв'ю та виступах. Так нещодавно в Мережі з'явився фрагмент спілкування артистки з журналістами, в якому вона зробила провокаційну заяву.

Співачка прокоментувала свою національність та розкрила творчу місію, яка чудово вплелася в канву "визвольної та об'єднавчої" цілі кровопролитної війни, яку розв'язала країна-окупант.

відео дня

Не посоромилася Повалій анонсувати вихід нового альбому, до якого вона планує включити пісні російською та українською мовами. "Я дуже хочу випустити українсько-російський альбом. Там будуть і українські, і російські пісні. Ви знаєте, це моя місія. Я ж російська українка. Я радянсько-російська українка!" - заявила співачка.

Дивіться фрагмент інтерв'ю Таїсії Повалій:

Хто така Таїсія Повалій?

Таїсія Повалій - радянська і російська співачка. Колишня народна артистка України (позбавлена звання 2015 року), народна артистка Інгушетії (2012). З 2012 до 2014 року - народний депутат України від "Партії регіонів". З вересня 2022 року перебуває під санкціями України, повідомляє "Вікіпедія".

Раніше стало відомо, що безчесна зрадниця Таїсія Повалій офіційно отримала громадянство РФ і навіть відкрила в країні-окупанті індивідуальне підприємництво.

Також Повалій поскаржилася на те, як її спотворив хірург. Спотворене обличчя артистці доводиться ховати під товстим шаром гриму, щоб не було помітно, як сильно її роздуло.

Інші новини про Таїсію Повалій:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти