StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Жити з тим, хто принижує і б'є": Мозгова розповіла про насилля з боку чоловіка

29 січня 2024, 02:35
Олена Мозгова вперше зізналася, що в неї є досвід стосунків з аб'юзером.
Олена Мозгова
Олена Мозгова пережила домашнє насильство / колаж: Главред, фото: facebook.com/mozgovaolena74

Музична продюсерка Олена Мозгова використовує свої соціальні мережі не тільки для благодійних зборів на користь ЗСУ, а й як блог, у якому ділиться власними думками з того чи іншого питання.

Так, нещодавно на своїй сторінці у Facebook вона торкнулася вельми болючої теми. Їй надіслали історію про жінку, яка переживає домашнє насильство, і попросили поради. Мозгова зізналася, що ця ситуація їй близька, адже вона і сама багато років жила з чоловіком-аб'юзером.

"Мені прислали одну історію і питання, як бути... Хочу вам сказати, що жити з чоловіком, який вас принижує і бʼє, не можна! Я прожила з таким чоловіком багато років і можу сказати, не відкладайте на завтра свій демарш, тікайте і робіть нове життя, як би це не було важко", - поділилася власним досвідом Олена.

відео дня

Примітно, що ім'я чоловіка, який знущався над нею, вона залишила в таємниці. Олена Мозгова одружувалася чотири рази - з хокеїстом Валентином Олецьким, з чоловіком на ім'я Дмитро та з українським співаком Олександром Пономарьовим. Зараз вона одружена зі співаком Девідом Аксельродом (ім'я при народженні - Володимир Ткаченко), з яким наприкінці січня святкуватиме дев'яту річницю весілля.

Мозкова
Олена Мозгова пережила домашнє насильство / facebook.com/mozgovaolena74

Раніше стало відомо, що ексдружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріус і блогерка Христина Горняк, шукатиме нового коханого на романтичному шоу.

Також музичний продюсер і співак Потап публічно вибачився перед Настею Каменських. Це породило нову хвилю чуток про те, що в шлюбі артистів стався розлад.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти