StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Важке життя": російський співак відвідав Аллу Пугачову і наїхав на Галкіна

7 березня 2024, 13:59
Стас Намін, який раніше співпрацював із Пугачовою, відвідав її в Ізраїлі і розповів, як Примадонна там почувається.
Алла Пугачова
Знайомий Пугачової розповів, як живеться їй в Ізраїлі / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Російський музикант Стас Намін, який вважає, що Європа і США котяться в прірву і підтримує політику Путіна, провідав Аллу Пугачову, яка виїхала разом із сім'єю до Ізраїлю після кривавого вторгнення РФ в Україну.

Путініст Намін зробив заяву для росЗМІ в стилі російської пропаганди, що нібито Пугачовій дуже погано в Ізраїлі, і нормальне життя може бути тільки в країні-терористі Росії.

"Вона живе там набагато гірше, ніж у Росії. Там важке життя. Найкраще жити тут", - заявив Намін.

відео дня

Зазначимо, якщо подивитися стрічку в соцмережах Пугачової, можна побачити, що вона зараз щаслива як ніколи і життя в Ізраїлі йде співачці тільки на користь.

Але критикувати Пугачову він не став, назвавши її гідною людиною. Як вирішив Стас, винен у всьому чоловік Алли Максим Галкін, якого визнано в РФ іноагентом.

"Вона щира і чесна людина. Зараз у неї ситуація особлива - вона кохає вперше... Як сталося те, що сталося: ініціатива здебільшого Максима, він ухвалив таке рішення. Вона не може зруйнувати сім'ю", - випалив Намін.

Хто такий Стас Намін

Стас Намін - радянський і російський музикант із вірменським корінням, композитор і продюсер, художник і фотограф, режисер театру і кіно. Творець і лідер рок-гурту "Квіти".
У 2018 році легендарний радянський і російський рок-гурт "Квіти" та його засновник Стас Намін внесені до бази злочинців "Миротворця" через виступ у незаконно окупованому Криму.

Додамо, у терористичній РФ не припиняються розмови про Аллу Пугачову. Дійшло до того, що з'явилися чутки про бідність Примадонни, нібито вона залишилася без заробітків.

А також колишній друг Пугачової підколов Галкіна, що його дружина завжди заробляла більше за коміка, і живуть вони зараз на її заощадження, тому що, незважаючи на велику кількість концертів, багато грошей вони не приносять.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти