StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Старий друг Алли Пугачової розкрив секрет її приїзду до РФ

8 листопада 2023, 21:56
З якої причини Примадонна опинилася в країні-окупанта знає людина, тісно пов'язана з її творчістю.
Алла Пугачова
Ігор Лалетін розповів, навіщо Алла Пугачова приїжджала в рф / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

Тиждень тому Алла Пугачова розбурхала публіку своїм приїздом в країну на болотах - раніше вона приїжджала лише на похорон до старих друзів або інкогніто з особистих питань. Мету свого неанонсованого візиту Примадонна не розголошувала, через що в ЗМІ стали з'являтися різні здогади.

На цю ситуацію пролив світло Ігор Лалетін - звукорежисер, з яким Пугачова співпрацювала багато років. Під час свого візиту до Латвії співачка зателефонувала Лалетіну з проханням допомогти їй записати "три пісеньки для внутрішнього користування".

На думку звукорежисера мова не йде про повноцінне повернення Алли Борисівни на сцену - те, що вони записали, дійсно було схоже на романси "для своїх", а не на забійну попсу, яку можна продати. До того ж голос у Примадонни, стверджує Лалетін, вже зовсім не той, що раніше.

відео дня

"Любовні звичайні пісні. Про жінку, про чоловіка, про любов до чоловіка, про любов до дітей. Тобто, якесь звичайне домашнє абсолютно яке-небудь таке. Ну, тобто, це не "крижаний горою айсберг". Це не попсові пісні", - розповів він.

Також режисер переконаний, що більше в країну-агресора Алла Пугачова повертатися не планує.

Раніше українська ведуча і журналістка Наталія Мочейчук розповіла, що Пугачова і Галкін відмовилися давати їй інтерв'ю, коли вони випадково зустрілися в Юрмалі.

Також росЗМІ стали розпускати чутки про те, що двійнята Ліза і Гаррі не є дітьми Галкіна. Їх батьком називають фаворита Алли Пугачової, якому вона надавала знаки уваги.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти